Lefkáda - Golden Star Studios ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Lefkada Nidri
Ubytování: Golden Star Studios
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu


Varianta 1:

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 9 termínů
Květen 2017
zobrazit 39 termínů
Červen 2017
zobrazit 36 termínů
Červenec 2017
zobrazit 39 termínů
Srpen 2017
zobrazit 23 termínů
Září 2017
 

Varianta 2:

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
Cena zahrnuje: ubytování, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 3 termíny
Červenec 2017
zobrazit 3 termíny
Srpen 2017
zobrazit 1 termín
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: moderní a dobře vybavený samostatně stojící apartmánový dům se nachází v centru městečka Nidri ale zároveň stranou veškerého dopravního ruchu a bujarého nočního života. Vzdálenost od příjemné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře je cca 150 m. Dům leží na východní straně ostrova a nabízí ideální polohu pro výlety po celém ostrově. Tatp část se vyznačuje koupáním bez vln, které najdete na západním pobřeží. Doporučujeme si půjčit auto nebo motorku a objevovat nevšední scenérie, romantická zákoutí či neskutečně rozmanité pláže celého ostrova. S pevninou je ostrov spojen zvedacím mostem a tak ani tato část Řecka Vám nemusí zůstat zapovězena v době Vašich výletů po okolí. Apartmánový dům je vzdálen od letiště necelých 40 km, od hlavního města Lefkas 15 km a centra letoviska cca 100 m.

Náš názor: velmi pěkné a moderní ubytování s dobrým poměrem mezi kvalitou poskytovaných služeb a cenou. Doporučujeme včasnou rezervaci, neboť se jedná o jeden z nejoblíbenějších domů z naší nabídky. Nabízíme velmi výhodné ubytování až pro 4 osoby na pokoji. Nezapomeňte na jedinečné krásy ostrova, které můžete objevovat veřejnou dopravou nebo zapůjčeným autem či motorkou. Nedaleko v pěší vzdálenosti m§žete objevovat malé vodopády.

rychly_prehled : moderní apartmánový dům ve vlastní zahradě
vybavená studia až se 2 přistýlkami
lehátka u bazénu zdarma, najdete zde i malý bar
rodiný penzion se 7 studii a pokojem

strucna_poloha : ubytování v zahradě v klidné části jinak rušného letoviska Nidri
necelých 40 km od letiště v Preveze
15 km od hlavního města Lefkas
150m od moře a 100m od centra letoviska

velice oblíbené ubytování v rušném středisku plném zábavy, rozptýlení a přitom v klidnější části městečka. Jde jedno z nejoblíbenějších ubytování z naší nabídky na ostrově.

Stravování

vlastní nebo i možnost dokoupení polopenze. Snídaně je pak podávaná přímo v domě, večeře v blízké taverně v přístavu, která nabízí velmi chutné a kvalitní menue přímo v češtině.

Ubytování

velmi pěkný dům s vlastním bazénem a barem, kde najdete pouze 6 studií a 1 pokoj bez kuchyňky, z nichž většina má výhled na hezký bazén. Všechna prostorná 2-lůžková studia s možností až 2 přistýlek jsou vybavena moderním vlastním příslušenstvím se sprchou a fénem, kuchyňským koutem se základním nádobím a ledničkou, individuální klimatizací (za příplatek 4 Eur/den) a balkonem. Na podlaze je dlažba. Součástí domu je i recepce se společenskou místností a malým barem majitele. Zde nebo přímo u bazénu jsou podávány snídaně. Lehátka i slunečníky u bazénu jsou zdarma a na pláži za poplatek. Celý dům je umístěn v bohaté zeleni v uzavřeném komplexu a nabízí řadu aktivit jako například úvod do základů potápění v bazénu atd.

 

→ Přejít na 156 termínů dovolené Lefkáda - Golden Star Studios ***+
v cenách od 12 090 Kč do 17 190 Kč