Lefkáda - Achilleas ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Lefkada Nidri
Ubytování: Achilleas
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu


Varianta 1:

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 9 termínů
Květen 2017
zobrazit 16 termínů
Červen 2017
zobrazit 36 termínů
Červenec 2017
zobrazit 29 termínů
Srpen 2017
zobrazit 1 termín
Září 2017
 

Varianta 2:

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
Cena zahrnuje: ubytování, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 1 termín
Červen 2017
zobrazit 3 termíny
Červenec 2017
zobrazit 2 termíny
Srpen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: apartmánový dům s rodinnou atmosférou ležící stranou nikdy nekončící zábavy a nočního života v Nidri. Stojí na příjemném místě, jemuž dominuje udržovaná zahrada s cafe barem, venkovní sprchou a poměrně velkou travnatou plochou. Byl vystavěn kolmo k moři, přímo u menší písečné pláže s pozvolným vstupem do tyrkysově průzračného moře. Dům leží nedaleko rušného letoviska Nidri, s řadou obchůdků, taveren, barů a přístavem, kam se dostanete pěšky pohodlnou 15 minutovou procházkou (cca 600m). V blízkosti studií se nachází obchůdky s potravinami a řada restaurací, z nichž některé přímo na pláži. Od letiště je vzdálen necelých 40 km. Do hlavního města Lefkasu (15 km), kam se pohodlně dostanete místní autobusovou dopravou, která má zastávku nedaleko domu.

Náš názor: velice žádaný a oblíbený rodinný penzion vhodný pro široké spektrum klientů. Doporučujeme jak pro pobyt rodin s dětmi, tak i pro klienty, kteří ocení jedinečnou polohu přímo u pláže, příjemnou zahradu, klid a romantické prostředí. Nespornou výhodou je ubytování třetí osoby na přistýlce ZDARMA. Nemusí to být nutně jen dítě. Některé pokoje nabízí možnost i dvou přistýlek. Doporučujeme pronájem auta či motorky k nezapomenutelným výletům po ostrově a zvlášť na jeho západní část. Výhodou tohoto místa je velice klidné moře téměř bez vln, což ocení především rodiny s dětmi či ne úplně zdatní plavci.

rychly_prehled : ubytování v zahradě přímo u moře
písečná páž s pozvolným vstupem do moře
lehátka i slunečníky zdarma
pokoje až se 2 přistýlkami pro děti i dospělé
dům v klidné lokalitě nedaleko centra zábavy a rozptýlení

strucna_poloha : ubytování v zahradě přímo u krásné pláže
necelých 40 km od letiště v Preveze
15 km od hlavního města Lefkas
600m od rušného centra letoviska Nidri

Stravování

stravování je převážně vlastní s možností přípravy jídel v kompletně i když jednoduše vybavené kuchyňce. Za příplatek je možno zajistit snídaně servírované přímo v baru v zahradě (4 EURo/ osobu) a také večeře v blízké tradiční řecké taverně (12 EURo) výběrem a la carte.

Ubytování

Dvoupodlažní studiový komplex stojící na krásném pozemku přímo u moře mezi přímořskou silnicí a nádhernou pláží. Je velice oblíbený mezi klienty a nabízí neopakovatelnou rodinnou atmosféru. Hned u silnice je menší recepce a na odvrácené straně domu malý bar s terasou, která přechází v zahradu a po pár metrech končí přímo na písečné pláži. V baru nebo na venkovním terase jsou pro klienty připraveny po celý den chlazené i teplé nápoje a drobné občerstvení. Najdete zde i toalety. V udržované zahradě i na privátní pláži jsou pouze pro naše klienty lehátka i slunečníky zdarma. Zahrada skýtá neopakovatelné výhledy na moře s množstvím malých ostrůvků, rozesetých jak perly v Ióském moři. Vetšina studií má boční výhled na moře. Komplex disponuje vlastním parkovištěm. Doporučujeme pronájem skůtru, kola či auta.

Vybavení pokoje : studia pro 2 osoby s možností 1-2 přistýlek pro dospělé i pro děti. Všechna studia jsou vybavena kompletní kuchyňkou s vařičem, ledničkou a základním nádobím. Studia mají vlastní sociální zařízení, televizor a za příplatek klimatizaci (5 eur/den, platba na místě). Ke každému studiu je venkovní posezení na terase nebo na balkonu (v 1. patře). Na recepci je zdarma připojení na Wi-Fi, která funguje i v některých pokojích.

 

→ Přejít na 97 termínů dovolené Lefkáda - Achilleas ***
v cenách od 12 390 Kč do 19 290 Kč