Rhodos - Kolymbia Bay Art ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Rhodos Kolymbia
Ubytování: Kolymbia Bay Art
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu


Varianta 1:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 13 termínů
Květen 2017
zobrazit 26 termínů
Červen 2017
zobrazit 29 termínů
Červenec 2017
zobrazit 27 termínů
Srpen 2017
zobrazit 29 termínů
Září 2017
zobrazit 5 termínů
Říjen 2017
 

Varianta 2:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
zobrazit 2 termíny
Květen 2017
zobrazit 9 termínů
Červen 2017
zobrazit 8 termínů
Červenec 2017
zobrazit 9 termínů
Srpen 2017
zobrazit 9 termínů
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Varianta 3:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
zobrazit 2 termíny
Květen 2017
zobrazit 9 termínů
Červen 2017
zobrazit 8 termínů
Červenec 2017
zobrazit 9 termínů
Srpen 2017
zobrazit 9 termínů
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: 4* hotel Kolymbia Bay Art se nachází asi 80 m od hlavní oblázkové pláže v letovisku Kolymbia, od které je oddělen pouze místní komunikací a zahradou přilehlého hotelu. Hotel je pouhých 10 minut chůze od krásné eukalypty lemované hlavní třídy s řadou krámků a barů. Resort byl nedávno kompletně zrenovován a nyní je velmi moderně a vkusně zařízen, obklopen překrásnými minimalistickými zahradami. Od letiště Rhodos je hotel vzdálen cca 35 minut jízdy. Kolymbia Bay Art je designový art hotel pouze pro dospělé starší 16 let. Není zde umožněno ubytování osob mladších 16 let a nenabízí ani hlučné animační programy. Je vhodný pro klienty, co vyhledávají klid, touží po relaxaci v příjemném prostředí a výborných službách. Dle nás hotel dosahuje optimálního poměru výkon a cena.

Vybavení: v jednopatrové budově hotelu se zapuštěným přízemím je k dispozici recepce s nepřetržitým provozem, malé lobby přecházející v útulnou restauraci, bar i parkoviště. V celém areálu je Wi-Fi internet zdarma. Hosté mohou využít příjemný venkovní bazén s navazující vířivkou, barem a místem pro posezení. Vše je obklopeno dřevěnou terasou s lehátky a slunečníky. K hotelu patří také skromné venkovní fitness, malé wellness s parní lázní a tropickou sprchou (1krát za pobyt program zdarma), zahradní multifunkční hřiště, pingpongový stůl, mini market či nedaleké golfové hřiště. Každý večer se u bazénu na okraji hotelu koná malá diskotéka s DJem při svíčkách nebo večer s reprodukovanou hudbou. Slunečníky, lehátka i osušky jsou u bazénu zdarma a na pláži za poplatek. Celý prostor okolo bazénu se každý večer promění v příjemnou oázu zábavy a rozptýlení s možností konzumace vynikajících koktejlů. Hotel nabízí pronájem aut, motorek a horských kol za velmi příznivé ceny. Okolí je plné nádherných pláží a historických památek. Majitel hotelu vlastní i několik 2 a 3 ložnicových vil s privátním bazénkem. Ceny na vyžádání v CK.

Náš názor: menší moderní boutique hotel se smyslem pro sebemenší detail, užité umění, architekturu a rodinné zázemí nabízející vynikající stravu, fresh juice, pravou kávu na všechny způsoby, originální nealko, mezinárodní alkohol, skvělé drinky a osobitou pohostinnost od každého zaměstnance hotelu. Díky programu „ Adult only“ nabízíme především párům či rodinám se staršími dětmi, kteří vyhledávají klidnou a ničím nerušenou dovolenou. Tento hotel si zaslouží plné absolutórum díky službám a personifikovanému servisu. Nejde o žádný mega komplex, ale v pravdě o rodinný hotel splňující požadavky na moderní ubytování, skvělou sttravu a kvalitní pití. Doporučujeme párům i rodinám s velkými dětmi.

Stravování

formou výborné polopenze nebo Ultra All Inclusive vše formou chutného bufetu, s mezinárodními drinky a kulinářskými specialitami. Každé ráno začnete americkou snídaní, která je servírována až do 12 hodin. V případě polopenze si můžete kdykoli vyměnit večeři za oběd a zůstat déle na výletě či navštívit některou z taveren. Vyhlášrné jsou obzvláště vynikající koktejly podávané nejen u bazénu.

Ubytování

Vybavení pokoje : v hotelu se nachází pouze 50 prostorných, moderně zařízených pokojů 3 kategorií: Comfort, Superior ( s úchvatným výhledem na moře) a Executive (29 m2) s terasou přímo na zahradě. Všechny pokoje jsou velice vkusně vybaveny, mají moderní koupelnu (sprcha) s WC, vysoušečem vlasů, koupelnovým setem, individuální klimatizaci, miniledničku, SAT/TV, telefon, žehlicí prkno, kávový set, trezor a vysokorychlostní Wi-fi internet zdarma. Na pokoji také naleznete plážové osušky a při příjezdu se můžete těšit na uvítací balíček s vínem a sladkostmi. Pokoje typu Superior a Executive nabízí navíc vířivku pro 1 až 2 osoby. Všechny pokoje mají balkon či terasu a jsou odvráceny k moři. Nespornou výhodou je ubytování třetí dospělé osoby zdarma či za malý poplatek.

 

→ Přejít na 204 termínů dovolené Rhodos - Kolymbia Bay Art ****
v cenách od 20 090 Kč do 37 590 Kč