Mykonos - Mina studios ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko
Ubytování: Mina studios
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování, leteckou dopravu, pobytové taxy, služb ydelegáta nebo asistenci
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 2 termíny
Květen 2017
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 2 termíny
Červenec 2017
zobrazit 3 termíny
Srpen 2017
zobrazit 3 termíny
Září 2017
zobrazit 2 termíny
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel Mina je situovaný na mírné vyvýšenině u slepé pobřežní komunikace asi 70m od jedné z nejkrásnějších písečných pláží Agios Stefanos. Jde o organizovanou pláž se slunečníky i lehátky za poplatek a s tradiční řeckou tavernou. Od historického centra hlavního města ostrova Mykonos je dům vzdálen 2.5 km a zastávka místní dopravy leží 80m od domu. Nedaleko ubytování naleznete též minimarket (80m) i několik taveren. Autobus jezdí zhruba v intervalu 30 minut a až do pozdních nočních hodin. Jde menší hotel stranou ruchu letoviska, který nabízí z většiny pokojů nezapomenutelné výhledy na moře i západ slunce. Výhodou je dovolená v ústraní mimo nejrušnější místa ostrova. Nedaleko za domem končí místní komunikace a tak zde nehrozí celodenní dopravní ruch. Letiště se nalézá v srdci ostrova a je vzdálené 5 km a starý přístav 2 km.

Vybavení: Jde o menší hotýlek se 2 patry a16 pokoji, z nichž 12 nabízí výhled na moře. V přízemí je malá recepce s občerstvením a prostorem pro podávání snídaní. Největší devizou je nedaleká pláž Agios Stefanos s širokou písečnou pláží a pozvolným vstupem do vody. Při volbě tohoto hotelu hrála roli i skutečnost, že v zimě 2017 budou všechny pokoje totálně renovovány. Mají nový interiér, nábytek i koupelny. Tím celý objekt získá úplně jinou kvalitu. Jde o rodinný podnik s osobytou atmosférou a pohostiností. Hotel sám nenabízí možnost večeří, ale to lze zajistit v blízké taverně.

Náš názor: Mykonos je perla mezi kykládskými ostrovy. Tento hotel je představitelem nového, čístého a cenově výhodného ubytování nedaleko od nádherné pláže. Jde o klidné místo, odkud se snadno dostanete na další pláže po celém ostrově, nebo doporučujeme výlet na některý z jiných ostrovů vyhledávaných Kyklád. Výhodou je přímý let z Prahy a prodloužený pobyt na 10/11 nocí. Nezapomeňte na 5 míst, která nesmíte během své dovolené vynechat: navštívít Choru, uskutečnit lodní výlet po nejkrásnějších plážích ostrova, neopomenout organizací Unesco chráněný ostrov Delos, zůčastnit se nějaké noční party třeba na pláži Paradise či jinde a ochutnat zdejší vyhlášenou kuchyni s jejími specialitami. Jen pak můžete říci, že jste zažili ten pravý nefalšovaný Mykonos.

Stravování

V ceně zájezdu je zahrnuta snídaně ve formě omezeného bufetu. CK nabízí zajištění večeří za příplatek v nedaleké taverně. Ale díky díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme její platbu až na místě

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno v nově rekonstruovaných (2017) menších pokojích. Všechny pokoje díky novému nábytku působí útulně, jsou vybaveny novým příslušenstvím se sprchou, ledničkou, individuální klimatizací (zdarma již v ceně zájezdu), LCD-TV a malým balkónkem či terasou. Wi-Fi připojení na internet můžete využít zdarma. Podlaha je krytá dlažbou.

 

→ Přejít na 15 termínů dovolené Mykonos - Mina studios ***
v cenách od 16 090 Kč do 26 090 Kč