Mykonos - Avra studios ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Mykonos Ornos
Ubytování: Avra studios
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 29 termínů
Červen 2017
zobrazit 28 termínů
Červenec 2017
zobrazit 29 termínů
Srpen 2017
zobrazit 29 termínů
Září 2017
zobrazit 19 termínů
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Pension Avra je situovaný v kaskádovitém svahu nad pobřežní komunikací a je vzdálený od nejbližší písečné pláže Tourlos pouhých 50 m. V pěší vzdálenosti (1.2 km) se nachází krásná písečná pláž Agios Stefanos se slunečníky i lehátky za poplatek a s tradiční řeckou tavernou. Od historického centra hlavního města ostrova Mykonos je dům vzdálen 1.3 km a zastávka místní dopravy leží 50m od domu. Nedaleko ubytování naleznete též minimarket (200m), vynikající rybí restauraci a i několik dalších taveren. Autobus jezdí zhruba v intervalu 30 minut a až do pozdních nočních hodin. Jde menší komplex stranou ruchu letoviska, který nabízí nezapomenutelné výhledy na moře, západ slunce i 1km vzdálenou novou marinu s množstvím jachet a výletních lodí. Výhodou je dovolená v ústraní a přesto v pěší dostupnosti magické Chory. Letiště se nalézá v srdci ostrova a je vzdálené necelých 5 km.

Vybavení: Jde o příjemný komplex 19 studií a apartmánů, z nichž většina nabízí přímý výhled na moře. Nejbližší pláže jsou neorganizované tj. bez lehátek a slunečníků, ale v pěší vzdálenosti najdete i ty ostatní. Ke komplexu patří soukromé parkoviště, malá recepce ( 9:00-23:00 hodin) s trezory k pronajmutí, menší bar s terasou a 5 stoly k posezením. Hotel sám nenabízí možnost snídaní ani jiného stravování, ale zajišťuje pronájem aut i motorek.

Náš názor: Mykonos je jendo z nejdražších míst nejen v Evropě. Hledali jsme čísté, příjemné a cenově výhodné ubytování v pěší vzdálenosti od pláže i úchvatného hlavního města ostrova, které si jistě i Vy ihned zamilujete. Jde o klidné místo, odkud se snadno dostanete na další pláže po celém ostrově, nebo doporučujeme výlet na některý z jiných ostrovů čarokrásných Kyklád. Rovněž můžeme připravit kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech. Výhodou je přímý let z Prahy i prodloužený pobyt na 10/11 nocí. Je 5 míst, která nesmíte opominout během své dovolené: navštívít Choru, uskutečnit lodní výlet po nejkrásnějších plážích ostrova, neopomenout organizací Unesco chráněný ostrov Delos, zůčastnit se nějaké noční party třeba na pláži Paradise či jinde a ochutnat zdejší vyhlášenou kuchyni s jejími specialitami. Jen pak můžete říci, že jste zažili ten pravý Mykonos.

Stravování

V ceně zájezdu není zahrnuto stravování. Studia nabízí vlastní vaření v jednoduše zařízených kuchyňkách nebo individuální stravování v okolí. CK nabízí zajištění snídaní (+ 200 Kč) či večeří (+450 Kč) v nedaleké taverně. Ale díky díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme její platbu až na místě.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno v čistých a plně vybavených studiích s možností jedné přistýlky. Všechny pokoje působí útulně, jsou vybaveny novým příslušenstvím se sprchou, menším plně vybaveným kuchyňským koutem, jídelním stolem, ledničkou, individuální klimatizací (zdarma již v ceně zájezdu), ventilátorem, telefonem, radiem, LCD-TV a malebnou terasou. Wi-Fi připojení na internet můžete využít zdarma. Podlaha je krytá dlažbou. Úklid je prováděn každé 2 dny včetně výměny ručníků a prádla.

 

→ Přejít na 163 termínů dovolené Mykonos - Avra studios ***+
v cenách od 16 590 Kč do 31 790 Kč