Mykonos - Anixi ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Mykonos Ornos
Ubytování: Anixi
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu, ubytování, transfery na ubytování, služby delegáta, letištní a palivové taxy
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 2 termíny
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 29 termínů
Červen 2017
zobrazit 28 termínů
Červenec 2017
zobrazit 29 termínů
Srpen 2017
zobrazit 29 termínů
Září 2017
zobrazit 19 termínů
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel ANIXI najdete na jednom z nejkrásnějších míst ostrova Mykonos. Je situovaný nedaleko 2 zcela rozdílných pláží a necelé 3 km od hlavního města ostova i jeho nejvýznamnějších památek. Nejvyhlášenější je 300 m vzdálená na jih orientovaná písečná pláž Ornos s pozvolným vstupem do vody, s řadou taveren i úžasných barů. Ve stejné vzdálenosti leží na sever směřující pláž Korfos, která není tak okázalá a je především rájem milovníků vodních sprotů, kitingu i surfařů z celého světa. Hotel je stranou místní komunikace a má pokoje v několika 2-3 podlažních budovách. Zastávka místní dopravy leží 100m od domu. Nedaleko ubytování naleznete též minimarket (100m), pekárnu, cukrárnu i několik taveren. Autobus jezdí zhruba v intervalu 30 minut a to až do pozdních nočních hodin. Jde malebný modrobílý komplex vystavěný ve vysoké kvalitě, který může klidně konkurovat v ubytování mnohým 4* komplexům. Výhodou je dovolená v pěším dosahu nádherné pláže i hlavního města. Letiště je vzdálené necelých 10 minut jízdy a přístav 15 minut.

Vybavení: Jde o příjemný komplex studií a dvouložnicové vily, z nichž řada nabízí přímý či boční výhled na Egejské moře. Ke komplexu patří soukromé parkoviště, příjemná malá recepce s místností na snídaně a s terasou k posezením. Hotel nabízí možnost snídaní, zajišťuje pronájem aut i motorek. Tento hotel kombinuje vynikající polohu s neskutečně čistými a příjemnými pokoji a přitom vše v klidu a pohodlí.

Náš názor: Mykonos je snem každého cestovatele. Jde o jedno z nejdražších míst nejen v Evropě. Přesto se nám podařilo nabídnout finančně dostupnou dovolenou na úžasném místě nedaleko kouzelné pláže a s dobrým dopravním spojením po celém ostrově. Jde o místo, odkud se snadno dostanete na další pláže po celém ostrově,kteých je minimálně 23. Rovněž doporučujeme výlet na některý z jiných ostrovů bohem milovaných Kyklád. Rádi připravímet kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

Stravování

V ceně zájezdu není zahrnuto stravování. Studia nabízí vlastní vaření v jednoduše ale kvalitně zařízených kuchyňkách nebo individuální stravování v okolí. CK nabízí zajištění rozšířené kontinentální snídaně přímo v hotelu (+ 200 Kč) či večeří (+450 Kč) v nedaleké rodinné taverně. Ale díky díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme její platbu až na místě.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno v moderně zařízených a plně vybavených studiích s možností jedné přistýlky. Všechny pokoje jsou velice příjemně, vkusně a moderně vybaveny, mají zcela nové příslušenstvím se sprchou, vysoušeč vlasů, plně vybavený kuchyňský kout, jídelní stůl, ledničku, individuální klimatizaci i trezor (zdarma v ceně zájezdu), telefon, radio, LCD-TV, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení na internet můžete využít rovněž zdarma. Podlaha je krytá dlažbou

 

→ Přejít na 163 termínů dovolené Mykonos - Anixi ****
v cenách od 16 790 Kč do 32 390 Kč