Paros - Poseidon Resort ****+

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Kyklády Paros
Ubytování: Poseidon Resort
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 29 termínů
Červen 2017
zobrazit 28 termínů
Červenec 2017
zobrazit 29 termínů
Srpen 2017
zobrazit 29 termínů
Září 2017
zobrazit 19 termínů
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: luxusní hotel Poseidon se svým anex hotelem Aeolos leží na ikonockém místě mysu Choni, nad nekonečně dlouhou písečnou pláží Golden Beach (Chrissi Akti). Oba sesterské hotely jsou vzdálené od sebe 120m, od místního letiště 10 km a od přístavu v hlavním městě 25 km. Nejbližší vesnička Drios je vzdálená 2 km, nádherná a dechberoucí Naoussa 14 km, přístav Piso Livadi 4 km a autobusová zastávka 800 m. Hotel Poseidon se rozkládá na udržovaném pozemku plném zeleně o ploše 22000 m2 a 50 m od úžasné pláže s pozvolným vstupem do moře. Letiště chartrových letů je na ostrově Mykonos, kam se dostanete trajektem.

Vybavení: Jde o příjemný prázdninový komplex (rekonstrukce 2011) s řadou dvoupodlažních bílomodrých bungalovů rozprostřených na velkém pozemku se směsicí palem, kvetoucích keřů a travnatých ploch. U vstupu do hotelu je parkoviště, velká vstupní hala s recepcí, designovým posezením a nábytkem z recyklovaných materiálů. Vše je velice uvolněné, přátelské a jsou použity opravdu netradiční materiály. K hotelu patří restaurace Triton s nádhernou terasou a výhledy na Egejské moře, a la carte restaurace, SPA s moderním fitness, masážními místnostmi, saunou, jacuzzi a hammamem. Na pozemku najdete 2 velké (22x8 m) a 2 dětské bazény, 2 cozy pool bary, dětské hřiště, tenisový kurt s osvětlením a malý hotelový kostelík určený nejen k pořádání svateb. Hotel nabízí ubytování v 27 základních pokojích Standard (20-25 m2), Superior SV (30-35 m2), Deluxe SV (40 m2) a ve 14 různých suitách (40-60 m2) s 1-2 ložnicemi a obývacím pokojem. Wi-fi internet je zdrama v celém areálu hotelu. Slunečníky, lehátka a osušky jsou u bazénu zdarma a na pláži za poplatek stejně jako středisko vodních sportů. Hotel nabízí pronájem aut, motorek i kol, zajištuje hlídání dětí, prádelnu, žehlení, potápění, surfování, kiting nebo Vám jen doporučí treking po okolí.

Náš názor: Paros je opravdovým místem odpočinku nedaleko krásné písečné pláže. Hotel nejjvyšší úrovně za přijatelnou cenu doporučujeme všem, co netouží po zábavou překypujících letoviscích, nočním životu a ocení klid během své dovolené. Nesmíte vynechat návštěvu nezapomenutelné Naoussy a to i ve večerních hodinách. Rádi připravímet kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

rychly_prehled : Klidné místo pro opravdovou relaxaci a odpočinek v pohodlí a čistotě
Velký výběr vodních sportů na přilehlé písečné pláži
Krásná zahrada a vynikající gastronomie přímo v hotelu

strucna_poloha : Ubytování na ikonickém místě nedaleko nádherné pláže s Modrou vlajkou čistoty

Stravování

kvalitní bufetová snídaně orientovaná na lokální produkty.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno v příjemně vybavených a útulných pokojích s možností přistýlky, které mají příslušenství se sprchou/vanou, vysoušeč vlasů, psací stůl, židli, křeslo nebo sedací kout, mini ledničku, individuální klimatizaci, telefon, SAT-TV, trezor, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení je zdarma. Podlaha je krytá dlažbou. Většina pokojů má i malou skromně vybavenou kuchyňku. Suity resp. rodinné pokoje mají 1-2 oddělené ložnice a obývací pokoj k tomu. Pokoje se liší především velikostí a výhledem do krajiny či bočním/plným výhledem na moře.

 

→ Přejít na 163 termínů dovolené Paros - Poseidon Resort ****+
v cenách od 23 490 Kč do 62 690 Kč