Paros - Paros Bay Sea Resort ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Paros Parikia
Ubytování: Paros Bay Sea Resort
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 29 termínů
Červen 2017
zobrazit 28 termínů
Červenec 2017
zobrazit 29 termínů
Srpen 2017
zobrazit 29 termínů
Září 2017
zobrazit 19 termínů
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Malebný eco hotel leží na klidném až ikonickém místě nad krásnou zátokou s písečnou pláží Parasporos s pozvolným vstupem do vody. Hlavní město Parikia a přístav je vzdálené cca 2.5 km a vyhledáváná a dech beroucí Naoussa 10 km. Hotel se rozkládá na udržovaném velkém pozemku plném zeleně, kvetoucích rostlin, palem a olivových stromků. Jde o ideální místo pro výlety po Parosu i blízkých ostrovech. Rovněž se odsud dostanete snadno na vyhlášené pláže Pounda (surfikng a kiting), Aliki či Golden Beach. Letiště chartrových letů je na ostrově Mykonos, kam se dostanete trajektem.

Vybavení: Vzhledem k oficiální kategorii hotelu „2*“ jde opravdu o výjmečný prázdninový komplex, sestávající se z několika bílých vzájemně propojených dvoupodlažních budov, rozprostřených na pozemku uprostřed zeleně. Vše je vystaveno v tradičním kykládském stylu. U vstupu do hotelu je parkoviště, vstupní hala s recepcí a barem. Vše je velice přátelské, čisté a rozhodně má vlastní atmosféru. Poslední rekonstrukce proběhla v roce 2008. Dle našeho názoru hotel rozhodně splňuje kritéria standardních řeckých 3-4* zařízení. K hotelu patří restaurace s nádhernou terasou a výhledy na Egejské moře, a la carte restaurace, pool bar, stolní tenis, petanque, welness s jacuzii, masážemi, jogou,velký bazén s mořskou vodou, samostatné jacuzzi tj. dětský bazén a hřiště, sluneční terasa, z níž se nabízí nádherný výhled na celý zaliv. Koupat se můžete na skalnatém pobřeží přímo u hotelu nebo v příjemné zátoce, kde najdete i tradiční tavernu. Zátoka chání klienty i v případě větrného počasí. Hotel nabízí ubytování v 64 pokojích (16-24 m2). Wi-fi internet je zdrama v celém areálu hotelu. Slunečníky a lehátka (osušky) jsou u bazénu zdarma a na pláži za poplatek stejně jako středisko vodních sportů. Hotel nabízí prádelnu, pronájem aut, motorek i kol. Hotel zajišťuje shutle bus service do města 2x denně (za poplatek). Zastávka autobusové linky je vzdálena 300 m od hotelu.

Náš názor: Hotel s nejlepším poměrem ceny a úrovně služeb. Ani se nedá uvěřit, že jde oficiálně o „2*“ hotel. Sami poznáte úroveň služeb, jídla či podávaných koktejlů. Vřele doporučujeme všem klientům nejen kvůli poloze hotelu a pohostinnosti. I do hlavního města plného zábavy a rozptýlení se dostanete pěšky za 20 minut. Rádi připravíme kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

rychly_prehled : Ubytování v ekonomicky výhodném hotelu u krásné zátoky
Klidné místo pro opravdovou relaxaci a odpočinek v pohodlí a čistotě
Velká zahrada, dobrá gastronomie a ojedinělé výhledy na Egejské moře

Stravování

bohatá bufetová snídaně z místních produktů odpovídající mnohem vyšší katagorii hotelu. Za příplatek je možné objednat polo či plnou penzi na hotelu.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno ve střídmě zařízených, ale čistých pokojích pro 2, 3 či 4 osoby. Mají menší příslušenství se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl, židli/ křeslo, mini ledničku, individuální klimatizaci, telefon, SAT-TV, trezor, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení je zdarma. Podlaha je krytá dlažbou. Pokoje se liší především velikostí, počtem postelí a výhledem do krajiny či na moře.

 

→ Přejít na 163 termínů dovolené Paros - Paros Bay Sea Resort ****
v cenách od 18 090 Kč do 37 790 Kč