Paros - Albatros Hotel ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Paros Logaras
Ubytování: Albatros Hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 29 termínů
Červen 2017
zobrazit 28 termínů
Červenec 2017
zobrazit 29 termínů
Srpen 2017
zobrazit 29 termínů
Září 2017
zobrazit 19 termínů
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: 3* hotel Albatros najdete v klidnějším letovisku Logaras na jihovýchodní straně ostrova Paros. Leží cca 250 m (3 minuty chůze) od krásné písečné pláže se vzrostlými stromy a s pozvolným vstupem do vody. Pláž byla oceněna modrou vlajkou čistoty „Blue Flag“. Komplex se rozkládá na poměrně velkém pozemku se vzrostlými stromy a řadou palem, kde ve 3 samostatných dvoupodlažních domech najdete celkem 36 pokojů. Hotel leží stranou hlavní komunikce, asi 2 km od malebné vesničky Marpissa. Zastávka místní dopravy je 50m od hotelu. U pláže naleznete kromě jiného supermarket a několik taveren. Po 15 minutách chůze podél pobřeží se dostanete do malebné rybářské vesničky Piso Livadi s řadou vyhlášených rybích restaurací, taveren, obchůdků a barů. Město Naussa je vzdálené pouhých 10 km, vesnička Lefkes 8 km, známá pláž Golden Beach 3 km, hlavní město a přístav 17 km. Letiště je na ostrově Mykonos, kam se dostanete trajektem.

Vybavení: Jde o příjemný komplex třílůžkových pokojů, z nichž řada nabízí přímý či boční výhled na Egejské moře. K hotelu patří soukromé parkoviště, dětské hřiště s houpačkami a skluzavkou, malá recepce, TV místnost, čítárna a herna, restuarace, kde jsou podávány snídaně, poměrně velký sladkovodní bazén s barem, sluneční terasa s lehátky, osuškami a slunečníky zdarma. Hotel nabízí pronájem aut, motorek i kol. Lze zajistit potápění, surfování, kiting nebo si jen nechte doporučit treking po okolí.

Náš názor: Paros a zvláště Logaras je opravdovým místem odpočinku nedaleko krásné písečné pláže. Doporučujeme všem, co netouží po každodením nočním životu a ocení klid během své dovolené. Neměli byste určitě opomenout kouzelné letovisko Naussa i nedaleký ostrov Antiparos. Rádi připravímet kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

rychly_prehled : Klimatizace, trezor i Wi-fi internet zdarma

strucna_poloha : Ubytování v klidu nedaleko nádherné pláže s Modrou vlajkou čistoty
Nedaleko rybářské vesničky a 10 km od nejkrásnějšího městečka Naussa

Stravování

V ceně zájezdu je zahrnuta snídaně bufetem. CK nabízí zajištění večeří (+530 Kč). Ale díky díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme její platbu až na místě.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno v tradičně zařízených třílůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou čisté, udržované a mají menší příslušenstvím se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl s židlí, mini ledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), telefon, SAT-TV, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení na internet můžete využít rovněž zdarma. Podlaha je krytá dlažbou. Trezor se nabízí k pronajmutí na recepci rovněž zdarma.

 

→ Přejít na 163 termínů dovolené Paros - Albatros Hotel ***
v cenách od 18 390 Kč do 31 390 Kč