Naxos - Veranda Studios ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Naxos Plaka
Ubytování: Veranda Studios
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Květen 2017
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 2 termíny
Červenec 2017
zobrazit 3 termíny
Srpen 2017
zobrazit 3 termíny
Září 2017
zobrazit 2 termíny
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: vila Veranda leží stranou asi 100 m od místní komunikace vedoucí podél pobřeží a nádherné pláže Plaka s mnoha písečnými dunami, kde si každý najde to své místo v klidu a soukromí nebo na organizované pláži s plným vybavením. Přímo od domu vede postraní ulička, která Vás zavede na pláž i k nejbližší taverně. V pěší vzdálenosti je řada restaurací, taveren, nočních barů i různých klubů. Asi 50 m po hlavní silnici je zastávka místní dopravy. Naleznete zde i malý minimarket. Nejbližší letovisko je cca 2 km vzdálená Agia Anna. Hlavní město s přístavem je vzdáleno asi 15 minut (9 km).

Vybavení: jde o samostatný dům v ústraní a přitom nedaleko krásné pláže. Jde o dvoupodlažní objekt s 5 plně vybavenými studii. Na hlavní ulici je zastávka autobusu, který Vás odveze nejen do nedalekého hlavního města. Součástí domu je i privátní parkoviště a samostatné venkovní posezení.

Náš názor: klasické řecké ubytování s možností vlastního vaření ležící nedaleko nádherné a nekonečné písečné pláže. V okolí naleznete celou řadu taveren, kaváren a jiných míst k rozptýlení. I zde rádi připravíme kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

rychly_prehled : klimatizace, trezor i Wi-fi internet zdarma
řada taveren a barů v docházkové vzdálenosti

strucna_poloha : ubytování v klidné části letoviska Plaka blízko písečné pláže

Stravování

ubytování s možností omezeného vaření v menší kuchňce. CK nabízí zajištění večeří (+530 Kč) či polopenze (+650 Kč). Ale díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme její případnou platbu až na místě.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno ve studiích s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou čisté, mají příslušenství se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl, vybavený menší kuchyňský kout, mini ledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), SAT- TV, trezor, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení na internet můžete využít rovněž zdarma. Podlaha je krytá dlažbou. Z většiny pokojů je výhled na moře.

 

→ Přejít na 15 termínů dovolené Naxos - Veranda Studios ***+
v cenách od 16 090 Kč do 21 290 Kč