Naxos - Porto Naxos Hotel ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Korfu Agios Georgios
Ubytování: Porto Naxos Hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 29 termínů
Červen 2017
zobrazit 28 termínů
Červenec 2017
zobrazit 29 termínů
Srpen 2017
zobrazit 29 termínů
Září 2017
zobrazit 19 termínů
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel leží na jihozápadním pobřeží ostrova Naxos, stranou od hlavní silnice v klidném prostředí, 4 minuty chůze (220m) od písečné pláže Saint George Beach (Blue Flag vlajka čistoty) s pozvolným vstupem do moře, 500 m od centra Chory, 1.7 km od přístavu, 2.2 km od místního letiště, kam létají spoje z Athén a 7 km od pláže Agia Anna. Vše máte v dosahu a v docházkové vzdálenosti.

Vybavení: Nadčasově renovovaný 4* hotel s 33 pokoji působí autenticky, útulně a reprezentuje originální kykládskou architekturu. Určitě se zde budete cítit jako doma. Jde o dvoupodlažní členitou budovu s atriem. Hotel nabízí ubytování ve Standard (30 m2) a Superior pokojích s výhledem do zahrady či na bazén. K hotelu patří prostorná recepce s loby, PC koutek, restaurace, a la carte restaurace Thyme and Olive se středomořskou kuchyní, oválný venkovní bazén se sluneční terasou a pool barem, samostatný dětský bazén, fitness, masážní místnost, sauna, stolní tenis, tenisový kurt s umělým povrchem a nočním osvětlením a Wi-fi internet zdarma v celém areálu hotelu. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu také zdarma a na pláži stejně jako středisko vodních sportů za poplatek. Hotel půjčuje kola i zajišťuje pronájem aut i motocyklů.

Náš názor: Příjemný hotel vhodný pro klienty hledající ubytování v ústraní ale v pěší vzdálenosti od centra dění a historických památek. Ideální místo pro objevování celého ostrova autem či pěšky.

rychly_prehled : Minimalistický styl, uklidňující atmosféra s prvky luxusu a jedinečných kousků spoluvytváří dojem tohoto hotelu
Výborná kuchyňe se specializací na místní suroviny a tradiční jídla

strucna_poloha : Ubytování pár minut od krásné pláže a 500m od centra Chory

Stravování

Řecká snídaně formou bohatého bufetu se specializací na místní produkty a tradici.

Ubytování

Vybavení pokoje : pokoje se vyznačují elegantní jednoduchostí laděnou do neutrálních barev s možností přistýlky (k dispozici i rodinné pokoje až pro 4 osoby). Vše útulně zařízené, má moderní příslušenství se sprchou/vanou (župan a přezůvky), fén, psací stůl, křeslo, minibar, individuální klimatizaci, telefon, LCD TV, varnou konvici na čaj a kávu, Wi-fi internet zdarma, trezor, balkon či terasu. Podlaha je krytá dlažbou. Pokoje se liší výhledem do zahrady nebo na bazén a počtem postelí.

 

→ Přejít na 163 termínů dovolené Naxos - Porto Naxos Hotel ****
v cenách od 23 590 Kč do 62 690 Kč