Naxos - Paradiso ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Kyklády Naxos
Ubytování: Paradiso
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 1 termín
Květen 2017
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 2 termíny
Červenec 2017
zobrazit 3 termíny
Srpen 2017
zobrazit 1 termín
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Pension Paradiso najdete na začátku jedné z nejkrásnějších a rozhodně nejdelších písečných pláží na ostrově Naxos. Komplex leží téměř na pláži (20m), od které je oddělen bazénem se sluneční terasou, jednou z nejlepších taveren a místní komunikací. Toto místo je zvláště magické při západu slunce. Za několik málo minut se dostanete i na divokou nudistickou pláž či do blízkého rušného letoviska Agia Anna či na vzdálenější pláž Agios Prokopios. Na druhou stranu se táhne nekonečná pláž Plaka. V pěší vzdálenosti je řada restaurací, taveren, barů a různých klubů. Nechybí ani minimarket. Zastávka místní dopravy je hned na hlavní nedaleko od pensionu. Hlavní město a přístav je vzdálené cca 7km. Zde najdete i vnitrostátní malé letiště, kam létají spoje z Athén.

Vybavení: Jde o příjemný komplex několika třípodlažních budov vystavěných v zahradě. Směrem k moři najdete oddělený dětský a větší sladkovodní bazén pro dospělé, sluneční terasu a kryté posezení. U místní komunikace je výborná řecká taverna majitele s vyhlášenou domácí stravou (založena1978), s velkým výběrem místních specialit a nevšední pohostiností. Pak už následuje jen písečná duna a nádherná pláž s pozvolným vstupem do moře. V restauraci si můžete objednat rovněž večeře. Slunečníky i lehátka jsou u bazénu zdarma. Vše je opravdu velice čisté, udržované, zasazené v zeleni a v kvetoucí zahradě plné palem. Součástí je i malé dětské hřiště s několika prolézačkami a houpačkou. Jedná se o ubytování stranou silnice ale přitom v bezprostzřední vzdálenosti pláže. Na začátku komplexu je parkoviště pro hosty. Pension kromě restaurace, baru a malé recepce nabízí pravidelné barbecue, denní úklid, Wi-fi připojení zdarma a zajišťuje pronájem aut a motorek. Na hlavní ulici je zastávka autobusu, který Vás odveze nejen do nedalekého hlavního města

Náš názor: Jedno z našich nejlépe položených a nejkvalitnějších ubytování tohoto typu na ostrově. Rozhodně uspokojí i náročnější klienty, kteří vyhledávají pobyt v soukromí poblíž nádherné písečné pláže a přitom v pěší vzdálenosti rušného centra letoviska s nikdy nekončící zábavou a rozptýlením. Určitě oceníte i vyhlášenou restauraci majitele domu, kde můžete ochutnat místní kulinářské speciality i tradiční řeckou domácí stravu včetně čerstvých ryb. I zde rádi připravíme kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

Stravování

V ceně ja zahrnute bohatá snídaně. Jinak ubytování poskytuje možnost omezeného vaření v menší kuchňce. CK nabízí zajištění večeří (+530 Kč). Ale díky díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme její případnou platbu až na místě.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno v hezkých studiích s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou čisté, vkusně zařízené, mají příslušenství se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl s židlí, dobře vybavený menší kuchyňský kout, mini ledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu),SAT- TV, trezor, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení na internet můžete využít rovněž zdarma. Podlaha je krytá dlažbou. Z některých pokojů je výhled na moře (nelze garantovat).

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Naxos - Paradiso ****
v cenách od 19 490 Kč do 22 990 Kč