Naxos - Iria Beach hotel ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Kyklády Naxos
Ubytování: Iria Beach hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 29 termínů
Červen 2017
zobrazit 28 termínů
Červenec 2017
zobrazit 29 termínů
Srpen 2017
zobrazit 29 termínů
Září 2017
zobrazit 19 termínů
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: S citem a láskou upravený hotel na jihozápadním pobřeží ostrova Naxos, přímo na jedné z nejkrásnějších pláží ostrova Agios Anna s pozvolným vstupem do moře, necelých 5 km od hlavního města Chory a cca 3.5 km od místního letiště, kam létají spoje z Athén. Nejbližší minimarket je vzdálen 100 m a zastávka autobusu 20 m. V blízkém okolí najdete kompletně vybavené letovisko nejen s řadou taveren, restaurací a barů.

Vybavení: 4* hotel s 25 pokoji, který byl renovován do sebemenšího detailu, působí velice útulně a cítíte se zde jako doma. Jde o trojpodlažní bílomodrou budovu přímo na pláži s vnitřním atriem. Hotel nabízí ubytování ve Standard (20 m2) a Sublime pokojích, Superior SV (30 m2), Deluxe a Honeymoon suites. K hotelu patří malá recepce, TV místnost, a la carte restaurace Palatia přímo na pláži s terasou (řecká kuchyně), fitness a Wi-fi internet zdarma. Slunečníky a lehátka jsou na hotelové části pláže zdarma a osušky oproti záloze. Jedná se o ubytování na jedinečném místě s úžasnou atmosférou a rodinnou pohostiností. Středisko vodních sportů je na pláži za poplatek.

Náš názor: Umělecky zpracovaný hotel v malebném letovisku nedaleko centra zábavy a rozptýlení s výbornými službami a rodinným dohledem. V pěší vzdálenosti směrem na Plaku najdete i divokou nudistickou pláž.

rychly_prehled : Více jak 1 km dlouhá pláž s pozvolným vstupem do moře
Art hotel se smyslem pro maličkost a design v tradičním duchu
Dlouhodobě velmi oceňovaný hotel klienty

strucna_poloha : Ubytování přímo na písečné pláži s plážovým servisem v ceně

Stravování

vydatná snídaně je podávána formou bohatého bufetu.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno ve velice útulných až designově zpracovaných pokojích s možností přistýlky. Vše je zařízené se smyslem a láskou pro detail, má moderní příslušenství se sprchou/ vanou, fén, mini ledničku, klimatizaci, telefon, SAT-TV, CD přehrávač, Wi-fi internet, trezor a balkon. Podlaha je kombinací lité podlahy a dřeva. Pokoje se liší výhledem do zahrady či na moře, velikostí a počtem postelí.

 

→ Přejít na 163 termínů dovolené Naxos - Iria Beach hotel ****
v cenách od 23 390 Kč do 63 390 Kč