Naxos - Galaxy Hotel ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Korfu Agios Georgios
Ubytování: Galaxy Hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 29 termínů
Červen 2017
zobrazit 28 termínů
Červenec 2017
zobrazit 29 termínů
Srpen 2017
zobrazit 29 termínů
Září 2017
zobrazit 19 termínů
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel Galaxy leží na jihozápadním pobřeží ostrova Naxos, stranou od hlavní silnice v klidném prostředí, necelých 50 m od krásné písečné pláže Saint George Beach (Blue Flag vlajka čistoty) s pozvolným vstupem do moře, 600 m od centra Chory, 1.5 km od přístavu a 2.8 km od místního letiště, kam létají spoje z Athén. Nejbližší minimarket je vzdálen 150 m a zastávka autobusu 300 m. Vše je v pěší dostupnosti.

Vybavení: 3* hotel s 54 pokoji, který prošel velkou rekonstrukcí v roce 2014. Jde o nižší členitou stavbu v duchu kykládské architektury s význačným použitím kamene a jiných přírodních materiálů. Celá stavba je zasazena v zeleni, nabízí ubytování ve dvoulůžkových Standard (16 m2) a Superior (21 m2), třílůžkových (23 m2) a čtyřlůžkových pokojích (32 m2). K hotelu patří malá recepci s prostronou vstupní halou, restaurace, pool bar, venkovní bazén, dětské hřiště. Wi-fi internet zdarma v areálu hotelu. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou na hotelu zdarma a na pláži za poplatek. Jedná se o ubytování stranou centra hlavního města ostrova, ale v jeho pěší dostupnosti a především nedaleko krásné písečné pláže s řadou taveren a střediskem vodních sportů.

4* hotel s 54 pokoji (rekonstrukce 2014) s ubytováním v Standard (16 m2), Superior (21 m2), třílůžkových (23 m2) a čtyřlůžkových pokojích (32 m2). K hotelu patří malá recepce s vstupní halou, restaurace, pool bar, venkovní bazén a dětské hřiště. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou na hotelu zdarma a na pláži za poplatek. Wi-fi internet je v celém areálu.

Náš názor: Hotel v klidnější části letoviska, stranou noční zábavy a ruchu města s výbornými službami a osobitým servisem. Hotel nabízí ubytování v komfortu v kombinaci s příjemným pobytem a nevšední pohostiností. Vše je v pěší dostupnosti.

rychly_prehled : Ubytování v klidné části nedalekého rušného hlavního města ostrova
Hotel po celkové rekonstrukci v roce 2014

strucna_poloha : 50 m od nádherné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře

Stravování

Vydatná snídaně bufetem s možností dokoupení kvalitní polopenze přímo na hotelu.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno ve velice útulných a moderních pokojích s možností až 4 lůžek. Vše je s citem zařízené, má moderní příslušenství se sprchovým masážním boxem (župan a přezůvky), fén, mini ledničku, klimatizaci, SAT-TV (26-32“), Wi-fi internet, trezor, balkon nebo terasu. Podlaha je krytá dlažbou. Pokoje se liší výhledem do zahrady, na moře či bazén.

 

→ Přejít na 163 termínů dovolené Naxos - Galaxy Hotel ****
v cenách od 22 990 Kč do 56 890 Kč