Naxos - Deep Blue ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Kyklády Naxos
Ubytování: Deep Blue
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Květen 2017
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 2 termíny
Červenec 2017
zobrazit 3 termíny
Srpen 2017
zobrazit 3 termíny
Září 2017
zobrazit 2 termíny
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel Deep Blue je situován přímo u dlouhé (1.5km) písečné pláži Agios Prokopios, od které je oddělen pouze slepou komunikací. Dům, jehož součástí je i rodinná taverna stojí v centru letoviska. Je vystaven v tradiční kykládské architektuře a nabízí nádherný pohled na blankytně modré moře. V jeho bezprostředním okolí najdete řadu restaurací, barů, kaváren, obchodů, lékárnu, půjčovnu aut i minimarket. Je to výborné výchozí místo na výlety po celém ostrově. Snadno se dostanete i na pláž Agia Anna (800m) či na neoficiální nudistickou pláž. Ani na pláž Plaka to není daleko a vše v pěší dostupnosti. Zastávka místní dopravy je 10m od hotelu. Hlavní město a přístav je vzdálené cca 5 km. Zde najdete i vnitrostátní malé letiště (3km), kam létají spoje z Athén.

Vybavení: Jde o menší třípodlažní dům na krásném místě. V hotelu najdete malou recepci, místnost kde jsou podávány snídaně, tavernu majitele a několik 2-3lůžkových studií, z nichž některá nabízí krásný výhled na moře. V hodním patře je i společná terasa orientovaná k moři. V restauraci si můžete objednat večeře nebo polopenzi. Hotel nabízí službu prádelny. Slunečníky i lehátka jsou na pláži za poplatek. Vše je zařízeno v tradičním řeckém stylu. Jedná se o ubytování v centru letoviska v bezprostřední blízkosti nádherné pláže, obchodů a řady restauračních zařízení. Na hlavní ulici je zastávka autobusu, který Vás odveze nejen do nedalekého hlavního města.

Náš názor: Centrálně položené uybtování přímo na nekonečné písečné pláži a přitom v centru letoviska s nesčetným množstvím zábavy i rozptýlení. Pokoje s výhledem na moře nabízí dechberoucí pohledy obzvláště při západu slunce. Ocení jej klienti, kteří vyhledávají pobyt u několika písečných pláží a přitom v centru rušného letoviska s nikdy nekončící zábavou a rozptýlením. I zde rádi připravíme kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

Stravování

Stravování je vlastní a poskytuje možnost omezeného vaření v menší kuchňce. CK nabízí zajištění večeří (+530 Kč) nebo polopenze (650 Kč). Ale díky díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme její případnou platbu až na místě.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno v menších 2lůžkových studiích. Všechny pokoje jsou čisté, střídmě zařízené, mají příslušenství se sprchou, psací stůl s židlí, menší kuchyňský kout, mini ledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), SAT- TV, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení na internet můžete využít rovněž zdarma. Podlaha je krytá dlažbou. Z některých pokojů je přímý výhled na moře a nekonečnou pláž.

 

→ Přejít na 15 termínů dovolené Naxos - Deep Blue ***
v cenách od 16 090 Kč do 21 790 Kč