Madeira - Melia Madeira Mare Hotel *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Portugalsko Madeira Funchal
Ubytování: Melia Madeira Mare Hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7 nocí v hotelu se snídani, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, transfery z letiště na ubytování a zpět, asistence místní CK
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 1 termín
Duben 2017
zobrazit 5 termínů
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
zobrazit 4 termíny
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Melia Madeira Mare Hotel 5* se nachází u oblíbené pobřežní promenády Lido, cca 100 m od nejbližší pláže, nákupního střediska, bary a restaurace se nacházejí v těsné blízkosti hotelu, zastávka autobusu před hotelem. Historické centrum je vzdálené cca 3 km. Nedaleko je vstup na malou kamenitou pláž.

Vybavení: K dispozici je vstupní hala s recepcí, výtahy, TV salón, knihovna, kulečník, bufetová restaurace, italská restaurace a la carte, bar, společenská místnost s televizí, kadeřnictví, obchod se suvenýry, parkoviště, 6 konferenčních sálů, venkovní bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, snack bar u bazénu, fitness centrum, vnitřní vyhřívaný bazén, SPA - sauna, jacuzzi, hydro masáž, hammam, tropické sprchy, salón krásy, masáže a mnoho dalších relaxačních procedur. Počítač s připojením na internet (za poplatek) v prostorách knihovny. Wi-fi v prostorách recepce a knihovny zdarma. Na pokoji je možnost připojení na internet za poplatek. Bezbariérový pohyb v celém areálu.

Speciální nabídka : Snídaně formou bohatého bufetu.
Za příplatek lze přiobjednat polopenzi či plnou penzi.

Ubytování

Oblíbený moderní hotel na rušném místě je vhodným místem na dovolenou pro všechny, kteří chtějí být v centru dění, ale ne v centru města. Hotel je pro náročné klienty, kteří hledají kvalitní služby.

Vybavení pokoje : Pokoje s výhledem na pevninu, se dvěma samostatnými postelemi nebo manželským lůžkem, sociálním zařízením, balkonem nebo terasou. Možnost jedné přistýlky. K dispozici je klimatizace, satelitní televize, samostatná koupelna, vysoušeč vlasů, telefon, mini bar, set na přípravu kávy a čaje, bezpečnostní schránka (za poplatek), terasa, nebo balkon.
Pokoje s částečným či úplným výhledem na moře za příplatek.
Na vyžádání možnost zajistit ubytování v prostornějších superior pokojích s výhledem na oceán = jeden velký pokoj, nebo suity s oddělenou ložnicí a kuchyňským koutem.

 

→ Přejít na 27 termínů dovolené Madeira - Melia Madeira Mare Hotel *****
v cenách od 27 090 Kč do 29 590 Kč