Madeira - Enotel Lido *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Portugalsko Madeira Funchal
Ubytování: Enotel Lido
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7 nocí v hotelu se snídani, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, transfery z letiště na ubytování a zpět, asistence místní CK
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 1 termín
Duben 2017
zobrazit 5 termínů
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
zobrazit 4 termíny
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Renovovaný hotel Enotel Lido 5* se nachází v západní části Funchalu, na známé Lido promenádě cca 2,5 km od centra města. Z hotelu je přímí vstup na Lido promenádu, která se napojuje tunelem na pláž Praia Formosa. Lido promenáda vede podél moře a je vhodná na procházky.

Vybavení: K dispozici je vstupní hala s recepcí, výtahy, parkoviště, wifi připojení, lobby bar, pool bar, 3 restaurace, herna, konferenční sál, vnitřní vyhřívaný bazén, venkovní bazén, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, fitness centrum, kadeřnictví, SPA centrum, masáže, vířivka, turecky lázeň, sauna, turbo sprcha, kulečník, table tenis, Theatre Dico (večerní program), mini klub pro děti, shuttle bus, 24 hodinový lékařský servis.

Speciální nabídka : All Inclusive.

Ubytování

Moderní hotel vám nabízí jako jediný 5* hotel na Madeiře možnost All Inclusive. Před hotelem se nachází vstup do moře. Malá kamenitá pláž, která je přístupná široké veřejnost. Lido promenáda, na níž se hotel nachází, vám poskytne večerní procházky podél moře. V okolí hotelu se nachází množství restaurací a barů.

Vybavení pokoje : Elegantní pokoje s částečným výhledem nebo s úplným výhledem na moře nabízí dvě samostatná lůžka nebo manželské lůžko, balkon, klimatizace, kabelová televize s 30-ti kanály, wifi připojení, trezor, telefon, minibar, varná konvice, koupelna s vanou a sprchou, fén.


Možnost jedné přistýlky ve standard a superior pokoji.

Superior pokoj má obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou.

Junior Suite má terasu s lehátky, stolem a židlemi, vlastní jacuzzi.

Tower Suite je elegantní s pěkně dekorovaným obývacím pokojem, balkonem s výhledem na moře, mini kuchyňkou, mikrovlnnou troubou a lednicí.

 

→ Přejít na 27 termínů dovolené Madeira - Enotel Lido *****
v cenách od 34 790 Kč do 37 090 Kč