Madeira - Golden Residence ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Portugalsko Madeira Funchal
Ubytování: Golden Residence
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7 nocí v hotelu se snídani, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, transfery z letiště na ubytování a zpět, asistence místní CK
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 1 termín
Duben 2017
zobrazit 5 termínů
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
zobrazit 4 termíny
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel Golden Residence se nachází v západní části Funchalu, na útesu nad oceánem, přímo u pobřežní promenády, která ho spojuje s Funchalem a také s rybářskou vesničkou Camara de Lobos.

Hotel leží cca 700 m od oblázkové pláže, cca 4 km od centra Funchalu, a asi 300 m od moderního obchodního centra Madeira Forum.

Vybavení: K dispozici je vstupní hala s recepcí, výtah, parkoviště, restaurace, bar, Wi-Fi připojení zdarma ve společných prostorách i na na pokojích, kadeřnictví, salón krásy, společenská místnost s televizí, konferenční sál, kulečník, vnitřní a venkovní vyhřívaný bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, meditační místnost, fitness centrum, SPA, masáže, vířivka, sauna. Pomocné pomůcky do bazénu pro tělesně postižené.

Stravování

Snídaně formou bohatého bufetu.


Možnost dokoupení polopenze či plné penze.

Polopenze, plná penze formou bufetu.

Ubytování

Velmi komfortní a moderní bezbariérový hotel se stylově řešenými interiéry navrženými renomovaným designérem. Hotel nabízí vysoký standard služeb a krásný výhled na jeden z nejvyšších útesů na světě.

Veřejné prostory a všechny typy pokojů jsou bezbariérové, vhodné i pro vozíčkáře (na vyžádání v plné výbavě pro vozíčkáře).

Vybavení pokoje : 2-lůžkové pokoje s elegantním interiérem, s částečným výhledem na moře, se dvěma samostatnými lůžky nebo manželskou postelí, sociálním zařízením, balkonem nebo terasou.

Na vyžádání možnost zajištění ubytování v suitách a apartmánech pro 2 - 4 osoby.
Možnost bezbariérových pokojů na vyžádání.

 

→ Přejít na 27 termínů dovolené Madeira - Golden Residence ****
v cenách od 23 590 Kč do 29 690 Kč