Toskánsko - Argentario camping village ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Albinia
Ubytování: Argentario camping village
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7 nebo 14 nocí, spotřeby energií, závěrečný úklid, asistenční službu na telefonu, používání bazénů a sportovních hřišť (večerní osvětlení za poplatek, bazény v provozu v okrajových termínech sezóny v závislosti na počasí), plážový servis (slunečník a 2 lehátka na apartmán), vodní sporty na pláži (kanoe a šlapadla), animační programy, miniclub, juniorclub (v hlavní sezóně), Wi-Fi
Cena nezahrnuje: komplexní pojištění 30 Kč/osoba/den, pobytovou taxu
Vratná kauce: 100 EUR/apartmán
Povinné příplatky: pobytová taxa cca 1 EUR/osoba a den, děti do 12 let neplatí
polopenze 20 EUR/osoba/den, plná penze 33 EUR/osoba/den (děti do 10,99 let 40% slevu). Ložní a koupelnové prádlo za poplatek 10 EUR/osoba/výměna. Dětská postýlka 40 EUR/týden
zobrazit 2 termíny
Duben 2017
zobrazit 8 termínů
Květen 2017
zobrazit 8 termínů
Červen 2017
zobrazit 10 termínů
Červenec 2017
zobrazit 8 termínů
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Villaggio se nachází přímo u moře v udržované zahradě, která je obklopena stoletým piniovým hájem, jen několik kilometrů od vyhlášených toskánských ostrovů Giglio, Giannutri a Montecristo a pár minut jízdy autem od městečka Albinia s obchody, supermarkety a restauracemi. Je dobrou základnou také k návštěvě všech věhlasných toskánských metropolí. Cca 1 km se nachází tenisové kurty se speciálními cenami pro hosty villaggia.

Speciální nabídka : Speciální ceny se slevou až 30% do 30.3.2016

Stravování

vlastní. Možnost dokoupení polopenze či plné penze.

Ubytování

Ve villaggiu naleznete recepci, Wi-Fi, bazén pro dospělé se slunečníky a lehátky, bazén pro děti, vířivka, 2 restaurace (včetně pizzerie), bar u bazénu a na pláži, dětské hřiště, miniclub, juniorclub, amfiteátr s denní i večerní animací (v hlavní sezóně), potápěčské centrum, minimarket, místo pro grilování, multifunkční hřiště pro fotbal a volejbal, plážový volejbal, stolní tenis, prádelna (za poplatek), bankomat, parkoviště, půjčovna horských kol a skútrů (za poplatek), nabídka speciálních cen pro hosty villaggia na jízdy na koních, lekce potápění, lekce tenisu (cca 1 km), lekce windsurfingu a kitingu (cca 10 km), plachtění (cca 3 km), rybaření.

Apartmán pro 4 osoby AP1/4 (Villa Giglio) - (cca 40 m 2 ) se nachází v přízemí či v prvním patře a skládá se z obývací místnosti s kuchyňským koutem a dvěma samostatnými lůžky a ložnice s manželskou postelí. Klimatizace, fén, telefon, TV a týdenní výměna ložního prádla v ceně.

Na vyžádání možnost ubytování páté osoby - dítě bez nároku na lůžko.
Apartmán pro 4 osoby (Villa Giannutri) - (cca 35 m 2 ) se skládá ze vstupní místnosti s kuchyňským koutem a dvěma samostatnými lůžky a ložnice s manželskou postelí. Klimatizace v ceně.

Všechny apartmány jsou vybaveny příslušenstvím a balkonem či terasou.

 

→ Přejít na 40 termínů dovolené Toskánsko - Argentario camping village ***
v cenách od 2 490 Kč do 22 490 Kč