Lví zátoka - Nakara ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Francie Languedoc-Roussillon Lví zátoka
Ubytování: Nakara
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7 nocí v apartmánu, spotřebu energií, ložní prádlo
Cena nezahrnuje: vratnou kauci 500 Eur / apartmán, pobytovou taxu cca 1,50 Eur / osoba/ den, komplexní pojištění, delegátský servis, ručníky, závěrečný úklid, dopravu
zobrazit 3 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 5 termínů
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Větší turistické středisko Cap d´Agde nabízí 14 km písečných pláží a bohaté možnosti sportovního vyžití - např. mezinárodní tenisové centrum se 60 kurty a golfové hřiště Golf International de Cap d´Agde. Rezidence se nachází 150 m od pláže Rochelongue, nejbližší obchody jsou 200 m (hypermarket 5km), centrum městečka 500 m.

Náš názor: Ubytování v moderním stylu, doporučujeme výlety za poznáním oblasti plné historie, středomořské atmosféry a s širokými možnostmi sportovního vyžití.

Doplňující informace :
TV zdarma

wifi ve studiích a apartmánech zdarma

koupelnové prádlo 6 Eur / osoba

půjčení dětské postýlky a židličky 25 Eur / týden

příplatek za zvíře 50 Eur / týden

možnost připlacení závěrečného úklidu od 63 Eur

vstup do wellness centra a posilovny za poplatek

Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování

Vlastní.

Ubytování

Nově postavená rezidence (2015) s moderně pojatým exteriérem se skládá z několika budov se studii a apartmány a zahrady s vilkami ("dvojdomky").
K dispozici je recepce, venkovní bazén s brouzdalištěm, wellness centrum (fitness, sauna, pára - za poplatek), bar-restaurace, připojení na internet, venkovní parkoviště. Během letních prázdnin je pro děti ve věku 4 - 15 let zajištěn animační program.



Možnost ubytování ve studiích, apartmánech a vilkách.

Studio pro 2 osoby – ST2 , cca 23 m2, (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba s grilem, lednice, varná konev, kávovar), obývací pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, malý balkón nebo terasa.


Apartmán pro 4 osoby - AP4. , cca 29 - 32 m2, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba s grilem, lednice, varná konev, kávovar, myčka nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, malý balkon nebo terasa.


Apartmán pro 6 osob – AP6. , cca 38 m2, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba s grilem, lednice, varná konev, kávovar, myčka nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, spací kout (kabina) s palandou, koupelna s WC, malý balkon nebo terasa.


Vilka pro 6 osob – V6. , cca 42 m2, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba s grilem, lednice, varná konev, kávovar, myčka nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, pokoj s palandou, koupelna s WC, terasa.


Vilka pro 8 osob duplex– V8. , cca 42 m2, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba s grilem, lednice, varná konev, kávovar, myčka nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, spací kout (kabina) s palandou , v patře pokoj s manželskou postelí, pokoj s palandou, koupelna s WC, terasa.

 

→ Přejít na 22 termínů dovolené Lví zátoka - Nakara ***+
v cenách od 1 510 Kč do 6 280 Kč