Azurové pobřeží - Aryana ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Francie Francouzská riviéra Six Fours les Plages
Ubytování: Aryana
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7 nocí v apartmánu, spotřebu energií, ložní prádlo
Cena nezahrnuje: vratnou kauci cca 300 Eur / studio / apartmán, pobytovou taxu cca 0,7 Eur / osoba / den (děti do 13 let zdarma), komplexní pojištění, delegátské služby, dopravu
zobrazit 3 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 5 termínů
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Poblíž známého města Toulon leží šarmantní letovisko Six Fours les Plages – typické provensálské městečko. Krásné pláže z jemného písku naleznete již 350 m od rezidence.

Náš názor: Velmi zajímavé místo s možností skvělých výletů.

Doplňující informace : koupelnové prádlo: 6 Eur / osoba

půjčení dětské postýlky a židličky: 25 Eur / týden

TV za příplatek: 45 Eur / týden

příplatek za zvíře: 40 Eur / týden

možnost konečného úklidu: od 55 Eur

wifi připojení: 5 Eur / den, 20 Eur / týden



Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování

Vlastní.

Ubytování

Rezidence je vystavěna jako komplex tří domů (2 a 4 patrových) a je situována 350 m od pláže a cca 1,5 km od centra města s obchody, restauracemi, kavárničkami a službami.


K dispozici je recepce, venkovní bazén (otevřený od dubna do konce září podle počasí), wifi připojení za příplatek, venkovní parkování zdarma, podzemní nehlídané garáže (1 místo / apartmán).


Studia a apartmány jsou vybaveny k pobytu u moře.


Studio pro 4 osoby - ST4, cca 31 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické plotýnky, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, kabina na spaní s dvěma lůžky, koupelna s WC, většinou balkon.



Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 31 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické plotýnky, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s dvěma lůžky, koupelna, většinou oddělené WC, většinou balkon.



Apartmán pro 5 osob - AP5, cca 36 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické plotýnky, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 3 osoby, pokoj s dvěma lůžky, koupelna, většinou oddělené WC, většinou balkon.



Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 43 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické plotýnky, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s dvěma lůžky, kabina na spaní s palandou, koupelna, většinou oddělené WC, většinou balkon.



Apartmán pro 7 osob - AP7, cca 50 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické plotýnky, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 3 osoby, pokoj s dvěma lůžky, kabina na spaní s palandou, koupelna, většinou oddělené WC, většinou balkon.

 

→ Přejít na 22 termínů dovolené Azurové pobřeží - Aryana ***
v cenách od 1 710 Kč do 6 780 Kč