Azurové pobřeží - L'Anse de Pramousquier ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Francie Francouzská riviéra
Ubytování: L'Anse de Pramousquier
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7 nocí, spotřebu energií, ložní prádlo, koupelnové prádlo
Cena nezahrnuje: vratnou kauci 200 Eur / studio / apartmán, pobytovou taxu cca 1 Eur / osoba / den, komplexní pojištění, delegátské služby, dopravu
zobrazit 3 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 5 termínů
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Velmi oblíbené prázdninové letovisko Pramousquier - Le Lavandou se nachází cca 30 km od Saint Tropez a 25 km od Hyeres.

Samotná rezidence je situována v nádherném parku o rozloze 1,5 hektarů s exotickou vegetací, cca 2 km od komerčního zázemí střediska. Nejbližší obchůdek s potravinami je od rezidence vzdálen asi 200 m.

Náš názor: Jedinečné klidné místo pro romantický pobyt. V oblasti naleznete na 12 krásných písečných pláží a několik skalnatých zátok. Možnost výletů lodí na pláže ostrovů Iles d’Or. Oblast je zcela odlišná od mondénních letovisek Cannes, Nice, Monako.

Doplňující informace :
možnost půjčení dětské postýlky cca 25 Eur / týden

příplatek za zvíře 35 Eur / týden

možnost konečného úklidu od cca 52 Eur.


Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na mailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování

Vlastní.

Ubytování

Rezidence vystavěna v tradičním jihofrancouzském stylu se nachází cca 50 m od jedné z 12 krásných písečných pláží v této oblasti.

K dispozici je recepce, dětský bazén, multisportovní hřiště, hřiště na volejbal, hřiště na petanque, stolní tenis, kryté parkoviště za příplatek, venkovní parkoviště zdarma, donáška čerstvého pečiva - objednávky ráno na baru Café Bleu.

Byty jsou kompletně a komfortně vybaveny k pobytu u moře.



Studio pro 5 osob - ST5, cca 23 m 2 , kompletně vybavený kuchyňský kout (elektrické plotýnky, trouba, lednice, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, kabina na spaní s palandou, koupelna s WC, TV, většinou balkon nebo terasa ze zahradním nábytkem.



Apartmán pro 5 osob - AP5, cca 28 m 2 , kompletně vybavený kuchyňský kout (elektrické plotýnky, trouba, lednice, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí, koupelna, většinou oddělené WC, TV, většinou balkon nebo terasa ze zahradním nábytkem.



Apartmán pro 5 osob - AP5+, cca 33-37 m 2 , kompletně vybavený kuchyňský kout (elektrické plotýnky, trouba, lednice, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí, koupelna, většinou oddělené WC, TV, většinou balkon nebo terasa ze zahradním nábytkem.



Apartmán pro 7 osob - AP7, cca 35 m 2 , kompletně vybavený kuchyňský kout (elektrické plotýnky, trouba, lednice, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí, kabina na spaní s palandou, koupelna, většinou oddělené WC, TV, většinou balkon nebo terasa ze zahradním nábytkem.

Většina apartmánů pro 7 osob jsou ve formě duplexu.

 

→ Přejít na 22 termínů dovolené Azurové pobřeží - L'Anse de Pramousquier ***
v cenách od 2 610 Kč do 9 960 Kč