Azurové pobřeží - Jardin d´Artemis ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Francie Francouzská riviéra
Ubytování: Jardin d´Artemis
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7 nocí v apartmánu, spotřebu energií, ložní prádlo
Cena nezahrnuje: vratnou kauci 300 Eur / studio / apartmán, pobytovou taxu cca 1,10 Eur / osoba / den, komplexní pojištění, delegátské služby, dopravu
zobrazit 3 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 5 termínů
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Středisko Gassin, na okraji střediska Saint Tropez, slavného města, kde si dovolené na svých jachtách užívají mnohé světové celebrity.

Komplex celé rezidence se nachází v parku o rozloze 1,3 ha na okraji Saint Tropez (cca 5 km), 700 m od přístavu Saint Tropez, cca 300 m od pláže Bouillabaisse. Pekařství, lahůdky se nachází cca 500 m od rezidence. Velké supermarkety jsou vzdáleny cca 1 - 2 km.

Náš názor: Pobyt je na vlastní dopravu s možností návštěv různých pláží v oblasti Saint Tropez až Le Lavandou nebo v oblasti Sainte Maxime až Cannes, případně výlety na ostrovy Porquerolles, Port-Cros a Ile du Levant.

Doplňující informace : koupelnové prádlo: 6 Eur / osoba

půjčení dětské postýlky, židličky a vaničky: 40 Eur / týden

TV za příplatek: 40 Eur / týden

příplatek za zvíře: 45 Eur / týden

možnost konečného úklidu: od 55 Eur

wifi připojení 5 Eur / den, 20 Eur / týden

venkovní parkovště zdarma



Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování

Vlastní.

Ubytování

Krásný komplex je tvořený malými vilkami s typickým provensálským rázem. V každé budově jsou 4 velmi komfortně zařízené apartmány mající vlastní terasu nebo předzahrádku zajišťující tu pravou středozemní atmosféru. Každý apartmán má vlastní vstup.

K dispozici je recepce, venkovní bazén (otevřený od dubna do konce září dle počasí), wifi připojení za příplatek, venkovní parkoviště zdarma.



Možnost ubytování v apartmánech pro 5 nebo 6 osob.


Apartmán pro 5 osob - AP5, cca 45 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, 2 elektrické plotýnky, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, pračka), obývací pokoj s rozkládací sedací dsoupravou se spaním pro 2 osoby a rozkládací lůžko pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí, koupelna, oddělené WC, TV za příplatek, terasa.



Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 55 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, 2 elektrické plotýnky, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, pračka), obývací pokoj s rozkládací sedací dsoupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, pokoj s dvěma oddělenými lůžky, koupelna, oddělené WC, TV za příplatek, terasa.

 

→ Přejít na 22 termínů dovolené Azurové pobřeží - Jardin d´Artemis ***
v cenách od 1 950 Kč do 9 560 Kč