Azurové pobřeží - Les Mimosas ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Francie Francouzská riviéra St. Raphael
Ubytování: Les Mimosas
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7 nocí v apartmánu, spotřebu energií, ložní prádlo
Cena nezahrnuje: vratnou kauci cca 300 Eur / studio / apartmán, pobytovou taxu cca 0,90 Eur / osoba / den, komplexní pojištění, delegátské služby, dopravu
zobrazit 3 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 5 termínů
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Rezidence se nachází v původní rybářské vesničce Saint Raphaël. Letovisko leží cca 60 km od Nice, 3 km od Fréjus, nedaleko pohoří Esterel – nádherné scenérie červených skal, zelené vegetace a modrého Středozemního moře.

Rezidence je situována v klidném prostředí v srdci 3 hektarového parku, cca 500 metrů od pláže v rezidenční čtvrti Boulouris, 3 km od centra Saint Raphaël.

Náš názor: Výhodná poloha umožňuje řadu výletů do okolí Saint Tropez, Cannes, vesnička Moustiers Sainte Marie s přehradou Sainte Croix a kaňonem Verdon (asi 90 km). Možnost jedinečného koupání ve skalnatých zátokách pohoří Esterel.

Doplňující informace :
koupelnové prádlo 6 Eur / osoba

výměna ložního prádla 11 Eur

půjčení dětské postýlky 25 Eur / týden

příplatek za zvíře 40 Eur / týden

TV za příplatek 40 Eur / týden

možnost konečného úklidu od 56 Eur

wifi připojení na recepci 5 Eur / den, 20 Eur / týden


Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování

Vlastní.

Ubytování

Komplex rezidence se skládá ze 170 apartmánů. K dispozici je recepce, venkovní bazén, dětské brouzdaliště, spa centrum (sauna, hammam, vířivky) nutná rezervace, fitnes zdarma, multisportovní hřiště, wifi připojení na recepci, venkovní parkoviště (místa limitována).



Studia a apartmány jsou kompletně vybaveny k pobytu u moře.


Studio pro 2 osoby - ST2, cca 18 - 25 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické nebo elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, koupelna s WC, TV za příplatek, většinou balkon nebo terasa.



Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 26 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické nebo elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s palandou, koupelna s WC, TV za příplatek, většinou balkon nebo terasa.



Apartmán pro 5 osob - AP5, cca 28 - 31 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické nebo elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí a rozkládací lůžkem nebo s patrovou postelí, koupelna s WC, TV za příplatek, většinou balkon nebo terasa.



Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 37 - 45 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické nebo elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, kout na spaní s palandou, 2 koupelny s WC, TV za příplatek, klimatizace, většinou balkon nebo terasa.



Apartmán pro 8 osob - AP8, cca 49 - 54 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické nebo elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, 2 kouty na spaní s palandou, koupelna, koupelna s WC, TV za příplatek, klimatizace, většinou balkon nebo terasa.

 

→ Přejít na 22 termínů dovolené Azurové pobřeží - Les Mimosas ***
v cenách od 1 530 Kč do 6 770 Kč