Azurové pobřeží - Cannes Verrerie **

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Francie Francouzská riviéra
Ubytování: Cannes Verrerie
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7 nocí v apartmánu, spotřebu energií, ložní prádlo
Cena nezahrnuje: vratnou kauci cca 200 Eur / studio / apartmán, pobytovou taxu cca 1 Eur / osoba / den (děti do 13 let zdarma), komplexní pojištění, delegátské služby, dopravu
zobrazit 3 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 5 termínů
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Rezidence je situována v Cannes ve čtvrti La Bocca, v květinové zahradě, cca 100 metrů od písečné pláže, v první linii výhledu na moře. Komerční zázemí se nachází poblíž rezidence.

Náš názor: Výhodná poloha umožňuje řadu výletů do okolí Saint Tropez, Cannes, vesnička Moustiers Sainte Marie s přehradou Sainte Croix a kaňonem Verdon (asi 90 km). Možnost jedinečného koupání ve skalnatých zátokách pohoří Esterel.

Doplňující informace : půjčení koupelnového prádla 5,5 Eur / osoba

půjčení dětské postýlky a židličky cca 25 Eur / týden

příplatek za zvíře cca 35 Eur / týden

možnost konečného úklidu od cca 52 Eur.



Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na mailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování

Vlastní.

Ubytování

Zrekonstruovaná rezidence je vystavěna ve tvaru U. Většina apartmánů nabízí výhled na moře.

K dispozici je recepce s wifi připojením, úschovna zavazadel, dva bazény, dětské brouzdaliště, tobogán, animační programy nejen pro děti ale i dospělé, podzemní garáže za příplatek - 300 parkovacích míst.

K dispozici jsou studia a apartmány plně vybaveny k pobytu u moře.



Studio pro 5 osob - ST5, cca 22 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (4 elektrické plotýnky, lednice, trouba, někdy mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, kabina na spaní s palandou, koupelna s WC, TV, trezor za příplatek, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.



Studio pro 5 osob s výhledem na moře - ST5M, cca 22 - 26 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (4 elektrické plotýnky, lednice, trouba, někdy mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, kabina na spaní s palandou, koupelna s WC, TV, trezor za příplatek, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.



Apartmán pro 5 osob - AP5, cca 24 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (4 elektrické plotýnky, lednice, trouba, někdy mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, TV, trezor za příplatek, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.



Apartmán pro 5 osob s výhledem na moře - AP5M, cca 24 - 28 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (4 elektrické plotýnky, lednice, trouba, někdy mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, TV, trezor za příplatek, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.



Apartmán pro 7 osob - AP7, cca 35 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (4 elektrické plotýnky, lednice, trouba, někdy mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí, kout na spaní s palandou, koupelna s WC, TV, trezor za příplatek, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.




Apartmán pro 7 osob s výhledem na moře - AP7M, cca 35 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (4 elektrické plotýnky, lednice, trouba, někdy mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí, kout na spaní s palandou, koupelna s WC, TV, trezor za příplatek, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.

 

→ Přejít na 22 termínů dovolené Azurové pobřeží - Cannes Verrerie **
v cenách od 2 440 Kč do 6 610 Kč