Azurové pobřeží - Open Golfe Juan ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Francie Francouzská riviéra
Ubytování: Open Golfe Juan
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7 nocí v apartmánu, spotřebu energií
Cena nezahrnuje: ložní prádlo, vratnou kauci cca 300 Eur / studio / apartmán, pobytovou taxu cca 1 Eur / osoba / den (děti do 13 let zdarma), komplexní pojištění, delegátské služby, dopravu
zobrazit 3 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 5 termínů
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Středisko leží v samém srdci Azurového pobřeží, asi 5 km od Antibes, 7 km od Cannes a 22 km od Nice. Přímořské letovisko Golfe Juan se pyšní dvěma přístavy a plážemi s jemným pískem.

Náš názor: Ideální místo na pobyt spojený s poznáváním oblasti.

Doplňující informace :
TV zdarma

ložní prádlo 10,50 Eur / osoba

koupelnové prádlo 6 Eur / osoba

půjčení dětské postýlky a židličky 25 Eur / týden

příplatek za zvíře 45 Eur / týden

možnost konečného úklidu od 55 Eur

venkovní parkoviště zdarma

kryté parkoviště 28 - 38 Eur / týden, místa limitována, nutná rezervace předem

wifi připojení na recepci a na některých apartmánech 5 Eur / den, 20 Eur / týden.

možnost využití soukromé pláže u hotelu - pronajmutí lehátek a slunečníku 8 Eur / půldne, 14 Eur / den

Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na mailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování

Vlastní.

Ubytování

Komplex rezidence je tvořen 5-patrovou hlavní budovou a 6 dvoupodlažními budovami, které jsou situované ve velké zahradě s vzrostlými palmami. Vzdálenost k moři je asi 300 metrů, obchody jsou od rezidence vzdáleny cca 400 m.

K dispozici je venkovní bazén, dětské brouzdaliště, stolní tenis, hřiště na petanque, biliard, fitnes za příplatek, wifi připojení za příplatek na recepci a v některých pokojích, venkovní parkoviště zdarma, podzemní garáže za příplatek (cca 28 - 38 Eur / týden).



Studia a apartmány jsou kompletně vybaveny na pobyt, mají balkon nebo terasu vybavenou zahradním nábytkem.


Studio pro 4 osoby s kabinou na spaní - ST4C, cca 27 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, trouba nebo mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, kabina na spaní s manželskou postelí, koupelna s WC, trezor za příplatek, balkon nebo terasa.



Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 32 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, trouba nebo mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí nebo s dvěma oddělenými lůžky, koupelna s WC, trezor za příplatek, balkon nebo terasa.



Apartmán pro 5 osob - AP5, cca 32 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, trouba nebo mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, pokoj s manželskou postelí nebo s dvěma oddělenými lůžky, koupelna, většinou oddělené WC, trezor za příplatek, balkon nebo terasa.



Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 40 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, trouba nebo mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, kabina na spaní s dvěma oddělenými lůžky nebo palandou, koupelna, většinou oddělené WC, trezor za příplatek, balkon nebo terasa.

 

→ Přejít na 22 termínů dovolené Azurové pobřeží - Open Golfe Juan ***
v cenách od 2 420 Kč do 7 630 Kč