Azurové pobřeží - Heliotel Marine ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Francie Francouzská riviéra
Ubytování: Heliotel Marine
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7 nocí, spotřebu energií, ložní prádlo
Cena nezahrnuje: vratnou kauci cca 300 Eur / apartmán, pobytovou taxu cca 1 Eur / den / os., stravu, komplexní pojištění, delegátské služby
zobrazit 3 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 5 termínů
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Saint Laurent du Var se nachází cca 5 km od známého města Azurového pobřeží Nice. Rezidence je výborně situována v tiché, klidné čtvrti, nedaleko moře, ale s výhodou komerčního zázemí cca 400 m.

Náš názor: Ideální místo na pobyt spojený s poznáváním oblasti – letoviska Cannes, Nice, Antibes, Monaco, Grasse, typické provensalské vesničky Eze, Gourdon, Saint Paul de Vence, kaňon Verdon a mnoho dalších.

Doplňující informace : Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na mailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování

Vlastní.

Ubytování

Rezidence se nachází 100 m od moře, základní komerční zázemí se nachází 400 m od rezidence.

K dispozici jsou kompletně vybavené byty k pobytu u moře.



Studia pro 4 osoby – ST4 , 22-28 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout(lednice, sporák, mikrovlnná trouba, elektrický kávovar a myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou s dvěma lůžky, spací kabina bez dveří s patrovou postelí, koupelna s WC, klimatizace.



Apartmány pro 5 osob – AP5 , cca 47 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sporák, mikrovlnná trouba, elektrický kávovar a myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou s dvěma lůžky a lůžko, pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, klimatizace, balkon nebo terasa.




Apartmány pro 6 osob – AP6 , 41-50 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sporák, mikrovlnná trouba, elektrický kávovar a myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou s dvěma lůžky nebo dvě lůžka, pokoj s manželskou postelí, spací kabina bez dveří s patrovou postelí, koupelna, WC, klimatizace, balkon nebo terasa.



V areálu je bazén (červen až konec září), tenisový kurty, parkoviště.

 

→ Přejít na 22 termínů dovolené Azurové pobřeží - Heliotel Marine ***
v cenách od 2 890 Kč do 8 770 Kč