Agia Napa - Grecian Sand Hotel ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Kypr Kyperská republika
Ubytování: Grecian Sand Hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 24 termínů
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 27 termínů
Červen 2017
zobrazit 27 termínů
Červenec 2017
zobrazit 27 termínů
Srpen 2017
zobrazit 24 termínů
Září 2017
zobrazit 27 termínů
Říjen 2017
zobrazit 27 termínů
Listopad 2017
zobrazit 15 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Tento moderní 4* hotel leží v oblasti Agia Napa přímo u jedné z nejhezčích pláží obklopen krásnou zahradou. Do centra Agia Napa je to 15 minut procházkou.

Vybavení: Prostorná vstupní hala s recepcí, v hotelu jsou k dispozici 2 bary, 1 s živou hudbou, bazén, dětský bazén, vnitřní bazén, služba hlídání dětí, v měsíci červenci a srpnu miniklub, možnost masáží, sauna za poplatek, obchůdky, recepce s 24-hod. servisem, 3 restaurace, směnárna, tenisový kurt, herna, zahrada, tělocvična, půjčovna aut, hotelový trezor, výtah, kadeřnický salon, společenská místnost, kavárna., konferenční místnost, služby lékaře.
Tenis, potápění, bazén, stolní tenis, tělocvična, vodní sporty, pořádání tradičních kyperských večerů s živou hudbou, večery s živou hudbou v hotelovém baru.

Náš názor: Vysoká úroveň ubytování, stravování, pro náročnou klientelu.

Stravování

Snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze formou bufetu. V hotelu jsou tři restaurace do kterých mají pánové přístup pouze v dlouhých kalhotech. Restaurace á la carte – Ithaka restaurant, hotelová restaurace, Cafe Calypso, pool bar, Ulysses Coctail bar.

Ubytování

Vybavení pokoje : Ubytování je zajištěno ve 137 krásných klimatizovaných dvoulůžkových pokojích a studiích, které jsou vybaveny minibarem, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, minibarem, telefonem, s přímou volbou, vysoušečem vlasů, satelitní televizí, radiem a balkonem nebo terasou.

 

→ Přejít na 225 termínů dovolené Agia Napa - Grecian Sand Hotel ****
v cenách od 24 690 Kč do 47 990 Kč