Agia Napa - Grecian Bay Hotel *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Kypr Kyperská republika
Ubytování: Grecian Bay Hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 24 termínů
Duben 2017
zobrazit 27 termínů
Květen 2017
zobrazit 27 termínů
Červen 2017
zobrazit 27 termínů
Červenec 2017
zobrazit 27 termínů
Srpen 2017
zobrazit 24 termínů
Září 2017
zobrazit 27 termínů
Říjen 2017
zobrazit 27 termínů
Listopad 2017
zobrazit 15 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Luxusní hotel s nádherným výhledem na moře se nachází přímo u jedné z nejkrásnějších pláží ostrova. Centrum střediska Agia Napa s mnoha restauracemi, bary a obchody cca 10 minut chůze.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik restaurací, kavárna, koktejl bar, kadeřnictví, klenotnictví, butik, čistírna a konferenční sály. K venkovnímu vybavení patří rozlehlý bazén, dětské brouzdaliště, bar u bazénu, terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma. Fitness centrum, jacuzzi, sauna, aerobik, stolní tenis, 3 tenisové kurty s osvětlením, kurt na squash, golf driving 125 m, vodní sporty na pláži (za poplatek). Centrum nabízí relaxaci a exotické terapie, které dávají možnost objevit vzdálenou zemi a kulturu. Vnitřní bazén, fitness, jacuzzi, sauna, pára, kosmetické a vlasové studio. Večer živá hudba s tancem v baru u bazénu, tematické večery, herna. Milovníkům přírody je k dispozici hotelový minibus do národního parku Cape Greco (vstup pro hotelové hosty zdarma) nebo do přístavu Ayia Napa.

Náš názor: Luxusní hotelový komplex, luxusní vybavení, nadstandardní služby. Hotel ve vynikající poloze svými službami uspokojí jistě i nejnáročnější klienty.

Stravování

Snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze formou.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, župany, klimatizací, telefon s přímou volbou, SAT-TV, rádiem, trezorem, minibarem a balkonem.

 

→ Přejít na 225 termínů dovolené Agia Napa - Grecian Bay Hotel *****
v cenách od 25 890 Kč do 58 390 Kč