North Male Atoll - One and Only Reethi Rah *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Maledivy Severní Atol Male
Ubytování: One and Only Reethi Rah
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Praha – Male – Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery uvedené v popisu u hotelu, pobytové taxy, služby česky mluvícího delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění Generali 60 Kč na osobu a den
zobrazit 5 termínů
Prosinec 2016
zobrazit 31 termínů
Leden 2017
zobrazit 28 termínů
Únor 2017
zobrazit 31 termínů
Březen 2017
zobrazit 14 termínů
Duben 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Rozloha : délka cca 1800 m, šířka cca 650 m.

resort otevřený v roce 2005 patří do hotelového řetězce One & Only. Původní malý ostrov byl zvětšený čtyřikrát navezením spousty tun písku, navýšený 2 m nad hladinu vody a osázený stovkami palem. Výsledkem je úhledný, velkolepý a nevídaně skvostný a zelený ostrov s velmi elegantním resortem, který Vám nabízí naprosté soukromí a nezapomenutelné zážitky z dovolené. Vily patří k jedněm z nejprostornějších a nejluxusnějších nejen na Maledivách a všechny jsou od sebe vzdáleny tak, aby poskytovaly naprostou intimitu. Hlavním designérem tohoto resortu je světově známý architekt Jean Michel Gathy. K dispozici klientům je Butler Service. Po příjezdu do vily Vám komorník provede tzv. Foot Ritual – masáž a koupel chodidel a lýtek, abyste se osvěžili po dálkovém letu. Denně najdete ve své vile také mísu čerstvého ovoce. Součástí resortu je i zahradnictví, kde si pěstují vlastní orchideje. 36 beach vil, 41 beach vil s bazénem, 30 vodních vil, některé s bazénem, 6 duplex vil s bazénem, 5 Grand Beach vil s bazénem (1–2 ložnice) a 2 Grand vodní vily s bazénem.

Poloha: North Male Atoll, vzdálenost od letiště 35 km – transfer luxusní jachtou 75 minut.

Vybavení: 3 restaurace, bar, vinotéka, 2 bazény, dětský bazén, SPA by ESPA, fitness, jóga, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, jízda na banánu, šlapací kola, vodní lyže, wake-boarding, katamarány, kanoe, kajaky, rybaření, tenis, volejbal, pétanque, horolezecká stěna, fotbal, stolní tenis, boutique, kadeřník, golfový stimulátor, dětský klub, business centrum, lékař, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma, půjčovna CD/DVD.

rychly_prehled : transfer - luxusní jachta
12 bělostně písečných pláží
jeden z nejluxusnějších resortů nejen na Maledivách
slevy pro děti do 15 let
možnost ubytování až 2 dětí ve vile s rodiči
exklusivní oáza klidu a krásy
velmi prostorné vily
držitel mnoha ocenění
Wi-fi internet zdarma

strucna_poloha : 35 km od letiště v Malé
v blízkosti vyhlášených potápěčských lokalit

Speciální nabídka : * NABÍDKA PRO NOVOMANŽELE - malý dort, 30-minutové focení + 1 fotka ve speciálním rámečku na památku, romanticky vyzdobená vila, šampaňské při západu slunce (min. 4 noci) + 60-minutová lázeňská procedura nebo romantická večeře při svíčkách pro 2 osoby (min. 7 nocí) >** popis těchto služeb je informativní, přesný popis může být operativně změněn resortem s ohledem na sezónu, naplněnost resortu či nepředvídatelné situace

za příplatek možnost ubytování v Beach vile s bazénem či v některé z vodních vil.

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek – informace v CK.

Stravování

snídaně formou kombinace bufetu a á la carte.

Ubytování

Vybavení pokoje : Beach vila - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, espresso přístroj, fén, telefon, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, Bose systém, iPod přípojka, Wi-fi internet zdarma, prostorná koupelna, sprcha, WC, venkovní sprcha, terasa s teakovým nábytkem, sedací souprava, teaková plážová lehátka se slunečníky, vlastní jízdní kola. Možnost přistýlky pro dospělou osobu a možnost 2 přistýlek pro děti.

 

→ Přejít na 109 termínů dovolené North Male Atoll - One and Only Reethi Rah *****
v cenách od 231 630 Kč do 403 650 Kč