Djuni - Hotel BELLEVILLE**** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Jižní Černomoří Djuni
Ubytování: Hotel BELLEVILLE
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 5 termínů
Srpen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Čtyřhvězdičkový hotel Belleville je součástí hotelového komplexu Djuni Royal Resort ve vzdálenosti 200 m od pláže a nabízí svým klientům kombinaci pohodlí, klidu a relaxace v krásné zelené zahradě. Doba transferu od letiště v Burgasu je přibližně 50 minut.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby, čtyři výtahy. Klienti mají dále k dispozici restauraci, dvě a la carte restaurace, lobby bar, bar u bazénu, snack bar na pláži, bazén a dětský bazén, vstup do hotelového aquaparku, tenisové kurty, stolní tenis, vodní polo, možnost lukostřelby, plážový volejbal, bocciu, aerobic, step-aerobic, aqua-aerobic, pilates, zumbu, saunu, jacuzzi, bingo, disko, různorodé animační programy, amfiteátr, miniclub, dětské animační programy, dětské hřiště. Rovněž mohou až na některé výjimky využívat dalších služeb v celém hotelovém komplexu. Za poplatek: fitness centrum, spa centrum, minigolf, vodní (např. vodní lyžování atd.), WiFi připojení, masáže.
Pokoje: Klimatizované dvoulůžkové pokoje s výhledem do parku a možností jedné přistýlky jsou dále vybaveny balkonem, koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní TV, telefonem, minibarem a trezorem (za příplatek). Za příplatek možnost výhledu na moře.
Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7:00-11:00), obědy (12:30-14:30), večeře ( 19:00-21:30) formou bufetu, svačinky a pozdní večeře (24:00-0:30), dále pak konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů, kávy a čaje.
Pláž: Hotel se nachází přibližně 200 m od široké písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Lehátka, slunečníky a ručníky pro hotelové hosty zdarma.

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Prahy - TRASA 01
Liberec - Nový Bor - Česká Lípa - Mladá Boleslav - letiště Praha

Transfer na letiště do Prahy - TRASA 02
Děčín - Ústí nad Labem - Teplice - Litvínov - Most - Louny - letiště Praha

Transfer na letiště do Prahy - TRASA 03
České Budějovice - Tábor - Benešov - letiště Praha

 

→ Přejít na 12 termínů dovolené Djuni - Hotel BELLEVILLE**** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 17 327 Kč do 20 583 Kč