Riccione - Hotel KENT*** (vlastní doprava)

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Emilia Romagna Riccione
Ubytování: Hotel KENT
Strava: All Inclusive
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: Dopravu, 7x ubytování se stravou all inclusive (snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběr z menu, salátový bufet, nápoje u jídel - voda, nealko nápoje, víno), klimatizaci, Wi-Fi na pokoji, plážový servis/pokoj, spotřebu energií, služby delegáta, pojištění CK pro případ úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘIPLATKY:
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 2 termíny
Srpen 2017
zobrazit 2 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel zaměřený na kvalitu a standard poskytovaných služeb je situován přímo na pláži letoviska Riccione, v blízkosti hlavních nákupních ulic Viale Dante a Viale Ceccarini (plná butiků nejvyhlášenějších italských designerů jako jsou Gucci, Prada či Armani).
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, 2 výtahy, klimatizované prostory hotelu, TV koutek, restaurace s výhledem na moře, bar, venkovní terasa s posezením, parkoviště zdarma, dětský koutek, místnost pro matky s malými dětmi. Volný vstup do 400 m vzdáleného vodního parku “Beach Village“ (čtyři bazény pro děti i dospělé, několik tobogánů, animační programy - aerobic, vodní aerobic, taneční kurzy, skákací hrad, miniklub).
Ubytování: Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, koupelnou se sprchou, WC a fénem, LCD TV, telefonem, sejfem, balkonem. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.
Strava: All inclusive - snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběr z menu + salátový bufet, zdarma nápoje během jídel (voda, víno, nealkoholické nápoje).
Pláž: Písčitá pláž s lehátky a slunečníky zdarma leží přímo před hotelem.

POVINNÉ PLATBY NA MÍSTĚ
- pobytová taxa - 10,50 Euro/osoba (dítě do 13,99 let taxu neplatí)
- 2. dítě 0-10,99 let na pokoji se dvěma dospělými - sleva 50% ze základní ceny
- dítě 0-4,99 let pobyt zdarma

 

→ Přejít na 12 termínů dovolené Riccione - Hotel KENT*** (vlastní doprava)
v cenách od 10 655 Kč do 15 213 Kč