Madeira - Hotel PESTANA CARLTON***** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Portugalsko Madeira
Ubytování: Hotel PESTANA CARLTON
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x snídani, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 5 termínů
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

PORTUGALSKO - MADEIRA - FUNCHAL
Poloha: Rozsáhlý, nově zrekonstruovaný luxusní hotelový resort s kapacitou 285 pokojů rozmístěnými v moderní jedenáctipatrové budově s nádherným panoramatickým výhledem na oceán a letovisko Funchal se nachází na útesu přímo nad privátní kamenitou pláží. Centrum města Funchal s obchody, bary, restauracemi, historickými památkami, botanickou zahradou, půjčovnami automobilů a motocyklů je vzdáleno cca 10 minut chůze od hotelu. Milovníci golfu ocení dvě moderní golfová hřiště vzdálená cca 10 km od hotelu.
Vybavení: Elegantní vstupní hala s recepcí, směnárna, výtahy, turistické informace, knihovna, hlavní restaurace, 3 a la carte restaurace, lobby barem, kavárna, wifi připojení v lobby baru zdarma, internetový koutek (za poplatek), konferenční místnost, herna, prádelna, úschovna zavazadel, půjčovna automobilů, kadeřnictví, kosmetický salón, moderní SPA centrum (sauna, vířivka, hydro masáž, hammam, salón krásy, masáže), lékařská služba, 2 velké venkovní bazény, vnitřní vyhřívaný bazén, dětský bazén, snack bar u bazénu, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, parkoviště.
Pokoje: Velmi elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, radiem, SAT TV, trezorem, minibarem, koupelnou (sprcha a vana, kosmetické přípravky, župany), WC, fénem, setem na přípravu čaje a kávy, balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoje s výhledem na moře.
Strava: Snídaně formou bohatého bufetu je zahrnuta v ceně. Možnost dokoupení večeří (nápoje za poplatek). U večeře je vyžadováno formální oblečení.
Pláž: Kamenitá pláž se stupňovitým vstupem do moře po schůdcích a průzračně čistou vodou se nachází přímo pod hotelem. Klientům jsou k dispozici služby plážového baru, sprchy a středisko vodních sportů. V areálu hotelu je k dispozici potápěčská škola.

 

→ Přejít na 17 termínů dovolené Madeira - Hotel PESTANA CARLTON***** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 21 380 Kč do 25 100 Kč