Madeira - Hotel MELIA MADEIRA MARE***** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Portugalsko Madeira
Ubytování: Hotel MELIA MADEIRA MARE
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x snídani, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 5 termínů
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

PORTUGALSKO - MADEIRA - FUNCHAL
Poloha: Luxusní hotel a SPA resort, který je součástí světoznámého hotelového řetězce Melia s kapacitou 266 pokojů rozmístěnými v pětipatrové budově obklopený pečlivě udržovanou zahradou s nádherným panoramatickým výhledem na oceán se nachází u oblíbené pobřežní promenády Lido v privilegované části města Funchalu, 100 m od nejbližší pláže. V blízkosti hotelu - nákupní střediska, bary a restaurace, půjčovny automobilů a motocyklů. Historické centrum města se nachází cca 3 km od hotelu. Milovníci golfu ocení 20 km vzdálené moderní golfové hřiště.
Vybavení: Prostorná vstupní hala s recepcí, směnárna, výtahy, turistické informace, knihovna, hlavní restaurace, stylová a la carte restaurace, lobby barem, wifi připojení v lobby baru zdarma, internetový koutek (za poplatek), společenská místnost se SAT TV, 6 konferenčních sálů, herna, prádelna, úschovna zavazadel, půjčovna automobilů, lékařská služba, fitness centrum, kulečník, kadeřnictví, kosmetický salón, moderní SPA centrum (sauna, hydro masáž, hammam, tropické sprchy, salón krásy, masáže), 2 velké venkovní bazény, vnitřní vyhřívaný bazén, dětský bazén, snack bar u bazénu, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, parkoviště/garáže.
Pokoje: Velmi elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, radiem, SAT TV, trezorem, minibarem, koupelnou (sprcha a vana, kosmetické přípravky), WC, fénem, setem na přípravu čaje a kávy, balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoje s výhledem na moře.
Strava: Snídaně formou bohatého bufetu (koutek zdravé výživy) je zahrnuta v ceně. Možnost dokoupení polopenze (večeře) nebo plné penze (oběd a večeře) formou bufetu (nápoje za poplatek). U večeře je vyžadováno formální oblečení.
Pláž: Menší kamenitá pláž s betonovými platy na opalování a s přístupem do moře po schůdcích se nachází přímo před hotelem - klientům jsou k dispozici služby snack baru, potápěčské centrum a lehátka se slunečníky (za poplatek). Další veřejná koupaliště (Lida) s kamenitým vstupem do moře se nacházejí cca 3 km od hotelu (dostupné místní dopravou).

 

→ Přejít na 17 termínů dovolené Madeira - Hotel MELIA MADEIRA MARE***** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 21 380 Kč do 24 170 Kč