Madeira - Hotel ROCA MAR**** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Portugalsko Madeira
Ubytování: Hotel ROCA MAR
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x snídani, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

PORTUGALSKO - MADEIRA - CANICO DE BAIXO
Poloha: Malebný hotel s kapacitou 99 pokojů umístěný přímo na útesech nad oceánem s úchvatným panoramatickým výhledem do okolí leží v malebném městečku Canico de Baixo ve vzdálenosti cca 2,5 km od centra letoviska s obchody a restauracemi a cca 20 km od Funchalu, který je snadno dostupný veřejnou autobusovou dopravou nebo hotelovým busem (jezdí 3x denně). Hotel sousedí s hotelem Royal Orchid se kterým má některé společné prostory a služby.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, turistické informace, výtah, restaurace, kavárna, lobby bar, konferenční místnost, dětský koutek, internetový koutek (za poplatek), wifi připojení v lobby baru zdarma, obchod se suvenýry, kadeřnictví, vnitřní vyhřívaný bazén, venkovní bazén s dětskou částí, terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma, snack bar u bazénu, sportovní aktivity - fitness centrum, stolní tenis, aerobic, jízda na kolech, kulečník, relaxace - sauna, parní lázeň, vířivka, masážní salón.
Pokoje: Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV, trezorem (za poplatek), minibarem, koupelnou, WC, fénem a balkonem. Za příplatek pokoje s výhledem na moře.
Strava: Snídaně formou bufetu je zahrnuta v ceně. Možnost dokoupení večeře formou bufetu (nápoje za poplatek).
Pláž: Kamenitá pláž se nachází přímo u hotelu, kde jsou pod hotelem vybudované členité terasy na slunění s lehátky zdarma a schůdky umožňující pohodlný přístup do moře. Klientům jsou k dispozici služby snack baru a potápěčské centrum.

 

→ Přejít na 17 termínů dovolené Madeira - Hotel ROCA MAR**** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 16 730 Kč do 17 660 Kč