Rhodos - Hotel KAMARI BEACH*** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Dodekany Rhodos
Ubytování: Hotel KAMARI BEACH
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

ŘECKO - RHODOS - LARDOS : Poloha: Příjemný hotel sestávající z dvoupatrové hlavní budovy a patrových bungalovů, rozmístěných v rozlehlé zahradě plné zeleně, je umístěn v jižní části ostrova cca 5 km od starobylého městečka Lindos a 55 km od letiště. Centrum letoviska Lothiariki s obchody, tavernami a bary je vzdáleno cca 10 - 15 minut chůze. Do hlavního města ostrova i dalších turistických center pravidelné spojení místní dopravou. Poblíž hotelu se nachází autobusová zastávka.
Vybavení: Prostorná vstupní hala s recepcí, směnárna, klimatizovaná restaurace, lobby bar, bazénový bar, venkovní bazén s dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, plážový volejbal, plážový fotbal, parkoviště. Za poplatek: doktor na telefonu, fax, sejf na recepci, Wi-Fi připojení na internet v lobby, půjčovna aut, billiard, fax, supermarket/ obchod se suvenýry, internetový koutek.
Pokoje: Prostorné dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky jsou vybaveny klimatizací (13.6. - 13.9.), koupelnou se sprchou/vanou, WC a fénem, satelitní TV, telefonem s přímou volbou, balkonem/terasou. Dětská postýlka zdarma. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.
Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7.00-9.30), obědy (12.30-14.00) a večeře (19.00-21.00) formou bufetu v restauraci. Občerstvení v průběhu dne - snacky (11.00-12.30), odpolední káva, čaj, zákusky a zmrzlina (14.30-17.30). Neomezená konzumace místních alkoholických i nealko nápojů (10.00-23.00) v baru. Za poplatek nápoje po 23.00, frapé a espresso, lahvové a plechovkové nápoje.
Pláž: Písčitá pláž s drobnými kamínky, oceněná Modrou vlajkou za čistotu moře a pláže, se nachází přímo před hotelem. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

 

→ Přejít na 16 termínů dovolené Rhodos - Hotel KAMARI BEACH*** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 17 591 Kč do 21 991 Kč