Rhodos - Hotel LA MARQUISE LUXURY RESORT***** (odlet z Ostravy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Dodekany Rhodos
Ubytování: Hotel LA MARQUISE LUXURY RESORT
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x polopenzi, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Ostravy - TRASA 01
Šumperk - Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Přerov - Hranice - letiště Ostrava

ŘECKO - RHODOS - KALLITHEA : Poloha: Luxusní oblíbený pětihvězdičkový hotelový resort o rozloze 120000 m2 s výhodnou polohou, přátelskou atmosférou a kvalitními službami, umístěný v pečlivě udržované zahradě se nachází nedaleko krásné písčito-oblázkové pláže na klidném místě v letovisku Kalithea ve vzdálenosti 3 km od centra největšího prázdninového letoviska Faliraki s mnoha obchody, bary, tavernami a velkým aquaparkem, cca 9 km od hlavního města Rhodos a cca 15 km od letiště. Hotel je svou polohou ideální pro poznávání historických památek a přírodních krás v okolí.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, bezpečnostní schránky na recepci, hlavní hotelová restaurace Da Vinci, 2 á la carte restaurace (středomořská, asijská), Crystal Lounge bar s výhledem na moře a zahradu, panoramatický Luna bar, bazénové bary Gondola a Azurro, plážový bar Marquise de Sable, obchod se suvenýry, minimarket, boutique, úschova zavazadel, konferenční místnost, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, rozsáhlá zahrada, hlavní bazén, střešní bazén, krytý vyhřívaný bazén, 2 bazény v horní části, venkovní vyhřívaný bazén v oblasti SPA, 25 privátních bazénu, opalovací terasa s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén a hřiště, dětský a teenager club, animační programy pro děti i dospělé, zábavné večerní show, sportovní aktivity a relaxace - volejbal, basketbal, fotbal, 2 tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, fitness. Za poplatek - spa centrum 1200m2 (masáže, kosmetické ošetření, pedikúra, vnitřní vyhřívaný bazén), kadeřnictví, kulečník, elektronické hry, hlídání dětí, půjčovna kol, motorek a aut, trezor na recepci, vodní sporty na pláži, lékařské služby.
Pokoje: Komfortně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje superior s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV, miniledničkou, minibarem (na vyžádání a za poplatek), setem pro přípravu kávy a čaje (doplňována káva a čaj), trezorem, Wi-Fi připojením, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, župany, balkonem nebo terasou. Pokoje s výhledem na moře nebo bazén za příplatek.
Strava: Polopenze (snídaně a večeře) formou bohatého bufetu je zahrnuta v ceně. Možnost dokoupení stravy all inclusive, která zahrnuje snídaně (7:00-10:15), obědy (12:30-14:30) a večeře (18.30:21:15) formou bufetu, pozdní kontinentální snídani (do 11:00), 2x týdně tematické večeře formou bufetu, možnost 1x za pobyt povečeřet v á la carte restauraci One Gurmet (po předchozí rezervaci), lehké odpolední občerstvení (16:00-18:00), odpolední kávu, čaj, zákusky (16:00-18:00) a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů - lze čerpat v časech a místech určených hotelem (10:00-24:00).
Pláž: Krásná, dlouhá písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a průzračně čistou vodou, dostupná přes privátní podzemní podchod se nachází cca 200 m od hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma. Na pláži k dispozici za poplatek občerstvení a široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, paragliding, vodní lyžování, motorové čluny, potápění).

 

→ Přejít na 16 termínů dovolené Rhodos - Hotel LA MARQUISE LUXURY RESORT***** (odlet z Ostravy - 8 denní)
v cenách od 24 631 Kč do 32 551 Kč