Rhodos - Hotel SUNSHINE RHODES**** (odlet z Brna - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Dodekany Rhodos
Ubytování: Hotel SUNSHINE RHODES
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Brna - TRASA 01
Šumperk - Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Přerov (Prostějov) - letiště Brno

ŘECKO - RHODOS - IALYSSOS : Poloha: Oblíbený rozsáhlý čtyřhvězdičkový hotelový komplex s vynikající polohou, přátelskou atmosférou a kvalitními službami, kapacitou 405 pokojů se nachází přímo u krásné písčito-oblázkové pláže v turisticky vyhledávaném letovisku Ialyssos ve vzdálenosti 800 m od centra letoviska, cca 7 km od hlavního města Rhodos a cca 8 km od letiště. Nákupní možnosti a zábava (obchody, taverny, restaurace, bary) se nachází jen několik minut chůze od hotelu. Hotel je svou polohou ideální pro poznávání historických památek a přírodních krás v okolí.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, bezpečnostní schránky na recepci (za poplatek), hlavní hotelová restaurace, á la carte italská restaurace, taverna Zorbas, hlavní coctail bar, 3 bazénové bary, obchod se suvenýry, minimarket, úschova zavazadel, TV místnost, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách a na pokojích (za poplatek), internetový koutek (za poplatek), zahrada, venkovní divadlo, 3 venkovní bazény se skluzavkami, opalovací terasa s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén a hřiště, dětský klub, animační programy pro děti i dospělé, zábavné večerní show, sportovní aktivity a relaxace - vodní aerobic, vodní gymnastika, plážový volejbal, stolní tenis, tenis, šipky, lukostřelba, minigolf, zahradní šachy, sauna. Za poplatek - kadeřnictví, masáže, kosmetické ošetření, pedikúra, hlídání dětí, půjčovna kol, motorek a aut, internetový koutek, trezor na recepci, vodní sporty na pláži, lékařské služby.
Pokoje: Komfortně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV, miniledničkou, trezorem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, balkonem nebo terasou. Wi-Fi připojení na pokoji za poplatek.
Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (19.00:21:00) formou bufetu, lehké občerstvení během dne - čerstvé saláty a ovoce, snacky, zmrzlinu (12:30-16:00) v taverně, odpolední kávu, čaj, zákusky (17:00-18:00) a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů - lze čerpat v časech a místech určených hotelem (09:00-01:00).
Pláž: Krásná, dlouhá písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a průzračně čistou vodou (oceněná Modrou vlajkou za čistotu) se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Na pláži k dispozici za poplatek občerstvení a široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, paragliding, vodní lyžování, motorové čluny, potápění).

 

→ Přejít na 16 termínů dovolené Rhodos - Hotel SUNSHINE RHODES**** (odlet z Brna - 8 denní)
v cenách od 20 231 Kč do 28 151 Kč