Costa del Sol - Hotel MONARQUE FUENGIROLA PARK**** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Andalusie Costa del Sol
Ubytování: Hotel MONARQUE FUENGIROLA PARK
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x polopenzi, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

ŠPANĚLSKO - COSTA DEL SOL - FUENGIROLA
Poloha: Moderní, nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel s příjemnou atmosférou a kvalitními službami s kapacitou 393 pokojů se nachází v pečlivě udržované zahradě jen 150 m od nádherné pláže Las Gaviotas v klidné části letoviska Fuengirola ve vzdálenosti 700 m od rušného centra letoviska s obchůdky, bary, restauracemi a sportovním vyžitím a přibližně 25 km od letiště v Malaze. Hotel je ideální pro rodiny s dětmi, kterým poskytuje zábavný program po celý den a výběr z mnoha sportovních aktivit.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, výtahy, hlavní bufetová restaurace, několik barů včetně bazénového, 2 kavárny, úschova zavazadel, konferenční sál, TV místnost, obchod se suvenýry, internetový koutek, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách a na pokojích zdarma, zahrada, vnitřní vyhřívaný bazén s vodopády, velký venkovní bazén, opalovací terasa s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén a hřiště, miniclub pro děti 5-11 let, kadeřnictví, herna, prádelna, animační programy pro děti i dospělé, zábavné večerní show, sportovní aktivity a relaxace - stolní tenis, volejbal, basketball, llukostřelba, moderní spa a wellness centrum. Za poplatek - sauna, masáže, jacuzzi, kosmetické ošetření, kadeřnictví, prádelna, kulečník, tenisové kurty, fittness centrum, videohry, hlídání dětí, půjčovna motorek a automobilů, vodní sporty na pláži, lékařské služby.
Pokoje: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek), internetem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, balkonem nebo terasou.
Strava: Polopenze (snídaně a večeře) formou bohatého bufetu je zahrnuta v ceně. Nápoje u večeře za poplatek.
Pláž: Krásná, dlouhá písčitá pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do moře, na kterou se lze dostat přes místní komunikaci nebo lze využít hotelový podchod vedoucí přímo na pláž se nachází 150 m od hotelu. Na pláži k dispozici za poplatek lehátka a slunečníky, občerstvení a široká nabídka vodních sportů.

 

→ Přejít na 21 termínů dovolené Costa del Sol - Hotel MONARQUE FUENGIROLA PARK**** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 16 711 Kč do 21 991 Kč