Costa del Sol - Hotel MARCONFORT BEACH CLUB**** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Andalusie Costa del Sol
Ubytování: Hotel MARCONFORT BEACH CLUB
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

ŠPANĚLSKO - COSTA DEL SOL - TORREMOLINOS
Poloha: Moderní čtyřhvězdičkový hotel s příjemnou atmosférou a kvalitními službami, s kapacitou 260 pokojů se nachází v první linii přímo u krásné písčité pláže (oddělen pouze místní komunikací) u pobřežní promenády v letovisku Torremolinos, ve vzdálenosti 2,5 km od rušného centra letoviska s obchůdky, bary, restauracemi a sportovním vyžitím a přibližně 5 km od letiště. Pobřežní promenáda spojuje toto středisko se sousedním střediskem Benalmadena Costa.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, výtahy, hlavní bufetová restaurace, piano lobby bar a bar u bazénu, úschova zavazadel, konferenční sál, TV místnost, obchod se suvenýry, internetový koutek, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách a na pokojích zdarma, dva venkovní bazény, opalovací terasa s lehátky a slunečníky zdarma, vnitřní bazén s jacuzzi, dětský bazén a hřiště, miniclub pro děti 5-11 let, kadeřnictví, herna, prádelna, animační programy pro děti i dospělé, zábavné večerní show, sportovní aktivity a relaxace - minigolf, stolní tenis, volejbal, tělocvična, půjčovna kol, posilovna, nové wellness centrum. Za poplatek - sauna, masáže, kosmetické ošetření, prádelna, kulečník, fittness centrum, golf, videohry, střelnice, hlídání dětí, půjčovna motorek a automobilů, vodní sporty na pláži, lékařské služby.
Pokoje: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek), internetem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, balkonem nebo terasou. Většina pokojů má boční výhled na moře.
Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu vč. nápojů, lehké občerstvení během dne (sendviče, pizza, hamburgery, párky, hranolky, káva, čaj, zákusky, zmrzlina) a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů - lze čerpat v časech a místech určených hotelem.
Pláž: Pěkná, široká, dlouhá písčitá pláž s jemným tmavším pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem, oddělena silnicí a pobřežní promenádou. Na pláži k dispozici za poplatek lehátka a slunečníky, občerstvení a široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, motorové čluny).

 

→ Přejít na 21 termínů dovolené Costa del Sol - Hotel MARCONFORT BEACH CLUB**** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 21 991 Kč do 29 911 Kč