Costa del Sol - Hotel SOL PRINCIPE**** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Andalusie Costa del Sol
Ubytování: Hotel SOL PRINCIPE
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x polopenzi, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

ŠPANĚLSKO - COSTA DEL SOL - TORREMOLINOS
Poloha: Moderní elegantní hotelový komplex s příjemnou atmosférou a kvalitními službami, s kapacitou 623 pokojů se nachází v první linii přímo u krásné písčité pláže (oddělen pouze místní komunikací) u pobřežní promenády v letovisku Torremolinos, v oblasti Playamar ve vzdálenosti 1,5 km od rušného centra letoviska s obchůdky, bary, restauracemi a sportovním vyžitím a přibližně 8 km od letiště a 15 km od Malagy. Hotel má ideální polohu pro poznávání okolních památek a přírodních krás.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna a lobby barem, bankomat, 2 restaurace (bufetová a Caribe), několik barů včetně bazénového, konferenční sál, TV místnost, internetový koutek, Wi-Fi připojení na recepci a u bazénu zdarma, vnitřní bazén (v létě uzavřen), 5 venkovních bazénů umístěných v rozlehlé zahradě, opalovací terasa s lehátky a slunečníky zdarma, 2 dětské bazény, dětský club a hřiště, kadeřnictví, herna, prádelna, animační programy pro děti i dospělé, zábavné večerní show, sportovní aktivity a relaxace - stolní tenis, minigolf, basketball, volejbal. fittness centrum, pentaque, šipky, moderně vybavené wellness a spa centrum. Za poplatek - lekce golfu, kulečník, videohry, beauty salon, jacuzzi, sauna, masáže, kosmetické ošetření, kadeřnictví, prádelna, internetový koutek, půjčovna kol a automobilů, vodní sporty, lehátka a slunečníky na pláži.
Pokoje: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV, miniledničkou, trezorem (za poplatek), koupelnou se sprchou a WC, fénem, balkonem nebo terasou. Za příplatek Wi-Fi připojením na pokoji a pokoje s bočním výhledem na moře.
Strava: Polopenze (snídaně a večeře) formou bufetu je zahrnuta v ceně. Za příplatek možnost dokoupení all inclusive programu, který zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu vč. nápojů, lehké občerstvení během dne (sendviče, pizza, hamburgery, párky, hranolky, káva, čaj, zákusky, zmrzlina) a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů - lze čerpat v časech a místech určených hotelem.
Pláž: Krásná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem (oddělena pouze místní komunikací). Na pláži k dispozici za poplatek lehátka a slunečníky a široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny).

 

→ Přejít na 21 termínů dovolené Costa del Sol - Hotel SOL PRINCIPE**** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 21 111 Kč do 26 391 Kč