Costa del Sol - Hotel PUENTE REAL**** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Andalusie Costa del Sol
Ubytování: Hotel PUENTE REAL
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x polopenzi, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Květen 2017
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

ŠPANĚLSKO - COSTA DEL SOL - TORREMOLINOS
Poloha: Oblíbený hotel s kapacitou 371 pokojů se nachází přímo u pobřežní promenády obklopen krásnou udržovanou zahradou v klidnější části letoviska Torremolinos ve vzdálenosti 1,5 km od rušného centra (zóna San Miguel) letoviska a přibližně 14 kilometrů od letiště Malaga. V bezprostřední blízkosti hotelu nákupní možnosti, restaurace a bary. Hotel má ideální polohu pro poznávání přírodních krás a zajímavých míst v okolí.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna a lobby barem, panoramatický výtah, restaurace s dětským bufetem, 2 bary včetně bazénového, 2 kongresové sály, internetový koutek, Wi-Fi připojení u recepce zdarma, TV místnost, minimarket, velká zahrada se 2 bazény z toho jeden bazén s mořskou vodou (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, sluneční terasa, dětské hřiště, herna, prádelna, diskotéka, animační programy pro děti (mini club, soutěže, hřiště) i dospělé, zábavné večerní show, sportovní aktivity a relaxace - aerobic, vodní gymnastika, stolní tenis, lukostřelba. Za poplatek - jacuzzi, tenisové kurty, kulečník, internetový koutek, půjčovna automobilů, vodní sporty, lehátka a slunečníky na pláži.
Pokoje: Dvoulůžkové standardní pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací (od 15.6 do 15.9.), telefonem, miniledničkou (na vyžádání a za poplatek 6 Euro/den), SAT TV, trezorem (za poplatek), koupelnou se sprchou a WC, fénem (v recepci zdarma - kauce), balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoje superior s garantovaným výhledem na moře, fénem, vínem a minerální vodou zdarma při příjezdu a možností používat pokoj poslední den do 15:00 hodin. Wi-Fi na pokoji za poplatek.
Strava: Polopenze (snídaně a večeře) formou bufetu (mezinárodní kuchyně) je zahrnuta v ceně. Za příplatek možnost dokoupení all inclusive programu, který zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu vč. nápojů, lehké občerstvení během dne (pečivo, káva, čaj, zákusky, zmrzlina) a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů - lze čerpat v časech a místech určených hotelem.
Pláž: Krásná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem (přístup přes plážovou promenádu). Na pláži k dispozici za poplatek lehátka a slunečníky, občerstvení a široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding).

 

→ Přejít na 21 termínů dovolené Costa del Sol - Hotel PUENTE REAL**** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 17 591 Kč do 25 511 Kč