Korfu - Hotel ELEA BEACH**** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Jónské ostrovy Korfu
Ubytování: Hotel ELEA BEACH
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 5 termínů
Srpen 2017
zobrazit 3 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

ŘECKO - KORFU - DASSIA : Poloha: Oblíbený čtyřhvězdičkový rodinný hotel s kapacitou 220 pokojů, příjemnou atmosférou a kvalitními službami, obklopený krásnou udržovanou zahradou se nachází přímo u krásné oblázkové pláže (oceněna Modrou vlajkou za čistotu) v letovisku Dassia, ve vzdálenosti cca 500 m od rušného centra letoviska s obchůdky, bary, tavernami a sportovním vyžitím a přibližně 12 km od hlavního města a 13 km od letiště. Hotel je svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás a historických památek v okolí.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, bezpečnostní schránky na recepci (za poplatek), restaurace, lobby bar, pool/snack bar, bar na pláži, obchod se suvenýry, úschova zavazadel, TV místnost, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, dva venkovní bazény, opalovací terasa s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén a hřiště, miniclub, animační programy pro děti i dospělé, zábavné večerní show, sportovní aktivity a relaxace - aerobic, vodní gymnastika, vodní polo, stolní tenis. Za poplatek - masáže, manikúra, pedikúra, trezor na recepci, kulečník, vodní sporty na pláži.
Pokoje: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV, lednicí, internetem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, balkonem nebo terasou. Za poplatek pokoje s přímým výhledem na moře.
Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, teplé a studené občerstvení během dne, odpolední kávu, čaj, sladkosti, zmrzlina (10:00-18:00) a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00-23:00) - lze čerpat v časech a místech určených hotelem. Klienti se stravou all inclusive mají k dispozici zdarma lehátko na pláži.
Pláž: Krásná, dlouhá oblázkovo-písečná pláž (oceněná Modrou vlajkou za čistotu) s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem. Na pláži k dispozici za poplatek slunečníky, občerstvení a široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, motorové čluny).

 

→ Přejít na 16 termínů dovolené Korfu - Hotel ELEA BEACH**** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 21 991 Kč do 27 271 Kč