Korfu - Hotel MAGNA GRAECIA**** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Jónské ostrovy Korfu
Ubytování: Hotel MAGNA GRAECIA
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 5 termínů
Srpen 2017
zobrazit 3 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

ŘECKO - KORFU - DASSIA : Poloha: Čtyřhvězdičkový hotel Magna Graecia je situován na východním pobřeží ostrova Korfu v rušném letovisku Dassia, od jehož centra je vzdálen cca 500 m. Hlavní město Kerkyra s nákupními i zábavními možnostmi leží 8 km od hotelu a je snadno dostupné místní autobusovou dopravou.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, výtah, TV místnost, restaurace, hlavní bar, venkovní bazén, dětský bazén, (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), bazénový snack bar, dětské hřiště, fitness, sauna, stolní tenis, animační programy pro děti i dospělé, parkoviště. Za poplatek: hlídání dětí, doktor na telefonu, směnárna, kadeřnictví, internetový koutek, Wi-Fi na recepci a v pokojích, billiard, tenisový kurt, sejf na recepci, kulečník, vířivka, sauna.
Pokoje: Dvoulůžkové klimatizované pokoje s možností 2 přistýlek jsou vybaveny koupelnou se sprchou, WC a fénem, satelitní TV, telefonem, miniledničkou, trezorem a Wi-Fi připojením (za poplatek), balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost pokoje s výhledem na moře.
Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7.00-10.00), obědy (12.30-14.00) a večeře (18.30-21.00) formou bufetu v restauraci. Během jídel jsou zdarma podávány nealkoholické nápoje, voda, točené pivo a džbánek vína. Občerstvení v průběhu dne: dopolední káva, čaj a zákusky (10.30-12.00), odpolední káva, čaj a zákusky (16.00-18.00). Neomezená konzumace místních alkoholických, nealkoholických nápojů a zmrzlina (10.00-23.00). V rámci all inclusive není zahrnuta balená minerální voda (k dispozici pouze rozlévaná) a káva espresso.
Pláž: Převážně oblázková pláž je od hotelu vzdálena cca 250 m. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

 

→ Přejít na 16 termínů dovolené Korfu - Hotel MAGNA GRAECIA**** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 17 591 Kč do 26 391 Kč