Korfu - Hotel IONIAN PRINCESS**** (odlet z Brna - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Jónské ostrovy Korfu
Ubytování: Hotel IONIAN PRINCESS
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 5 termínů
Srpen 2017
zobrazit 3 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Brna - TRASA 01
Šumperk - Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Přerov (Prostějov) - letiště Brno

ŘECKO - KORFU - ACHARAVI : Poloha: Velmi oblíbený, plážový čtyřhvězdičkový hotel s příjemnou atmosférou a kvalitními službami, kapacitou 120 pokojů rozmístěných v několika patrových domcích obklopených pečlivě udržovanou zahradou se nachází u krásné písčito-oblázkové pláže s bohatým podmořským životem v turisticky známém letovisku Acharavi ve vzdálenosti přibližně 20 km od letiště v Kerkyře. Nákupní možnosti a zábava (obchody, taverny, restaurace, bary) se nachází jen několik minut chůze od hotelu. Hotel je svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás a historických památek v okolí.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, bezpečnostní schránky na recepci (za poplatek), hlavní restaurace, lobby-piano bar, bar u bazénu, plážový bar, obchod se suvenýry, kamenné divadlo (kapacita 250 míst), úschova zavazadel, TV místnost, Wi-Fi připojení na recepci a v lobby baru zdarma, internetový koutek (za poplatek), dva velké venkovní bazény, opalovací terasa s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén a hřiště, dětský klub, animační programy pro děti i dospělé, zábavné večerní show, sportovní aktivity a relaxace - volejbal, vodní gymnastika, vodní polo, plážový volejbal, šipky, stolní tenis. Za poplatek - tenis, kulečník, fotbalové hřiště, půjčovna kol, motorek a aut, internetový koutek, trezor na recepci, vodní sporty na pláži.
Pokoje: Moderně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV, miniledničkou, trezorem (za poplatek), koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, balkonem nebo terasou.
Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídaně (8:00-10:30), obědy (12:30-14:00) a večeře (19.00:21:30) formou bufetu, dopolední snack (11:00-12:00), odpolední snack, kávu, čaj (16:00-18:00) a neomezenou konzumaci místních alkoholických (pivo, víno, ouzo, cognac, vodka, gin, rum) a nealkoholických nápojů - lze čerpat v časech a místech určených hotelem (10:00-23:00).
Pláž: Krásná, 7 kilometrů dlouhá písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře, průzračně čistou vodou se nachází nedaleko hoteu. Na pláži k dispozici za poplatek lehátka a slunečníky, občerstvení a široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, paragliding, vodní lyžování, motorové čluny, potápění).

 

→ Přejít na 16 termínů dovolené Korfu - Hotel IONIAN PRINCESS**** (odlet z Brna - 8 denní)
v cenách od 14 599 Kč do 16 711 Kč