Benelux s návštěvou největší květinové aukce **

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Nizozemí
Strava: Snídaně
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 5 nocí se snídaní v hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím), dopravu luxusním autobusem, průvodce
Cena nezahrnuje: 4x večeře 2690 Kč, komplexní pojištění 210 Kč
Vstupy: 80 EUR
zobrazit 1 termín
Červenec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Odjezdové místo N8 bez příplatku.

Program zájezdu

1. den

Odjezd ráno. Podvečer zastávka v Trevíru, brána Porta Nigra a impozantní Basilika (UNESCO), malebné Hlavní náměstí. Ubytování. Nocleh.

2. den

Prohlídka Lucemburku (UNESCO), město s tisíciletou tradicí. Odtud budeme pokračovat do Belgie k památníku bitvy u Waterloo. Hlavní město Belgického království Bruselu, náměstí Grande Place s bohatě zdobenými cechovními domy a dominantní radnicí. Ubytování. Nocleh.

3. den

Bruggy – seznámení s jádrem města během okružní plavby po kanálech, překrásné historické centrum je na seznamu UNESCO. Poté Antverpy (UNESCO), historické náměstí Grote Markt, které lemují výstavní cechovní domy z 16. století a v jehož středu se vypíná fontána se sochou Braba, symbol Antverp. Ubytování. Nocleh.

4. den

Návštěva Rotterdamu, věž Euromast ve tvaru lodního stěžně s úchvatným výhledem na město, plavba rotterdamským přístavem, který je jedním z největších na světě. Plavbu zakončíme pohledem na parník „Rotterdam“ – bývalou vlajkovou loď lodní společnosti Holand America Line. V historickém Delftu při návštěvě keramičky nahlédneme pod pokličku tradiční výroby delfské fajánse. Sídelní město Den Haag. Přejezd na ubytování. Nocleh.

5. den

Návštěva největší květinové burzy na světě v Aalsmeeru, která každodenně ovlivňuje světové ceny řezaných a pokojových květin. Návštěva středověkého Alkmaaru, kde zažijeme netradiční podívanou na sýrové trhy probíhající i dnes podle staletých tradic. Projedeme se bývalou rybářskou vesničkou Volendam a necháme se unášet starobylou atmosférou vycházející z malých rybářských příbytků v úzkých uličkách. Při dostatek času zastávka také v Naardenu. Nocleh.

6. den

Skanzen holandské vesnice Zaanse Schans v Zaandamu. Zbývající část dne věnujeme návštěvě hlavního města Amsterodamu (UNESCO) projížďka po grachtech, květinový trh a možnost návštěvy muzeí. Podvečer návrat do ČR.

7. den

Návrat v ranních hodinách.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Benelux s návštěvou největší květinové aukce **
v cenách od 10 990 Kč