Okruh Walesem **

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Velká Británie
Strava: Snídaně
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 5 nocí se snídaní v hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím), dopravu luxusním autobusem, 2x Eurotunel, průvodce
Cena nezahrnuje: Jednolůžkový pokoj 4000 Kč, komplexní pojištění 210 Kč
Vstupy: 40 GBP
zobrazit 1 termín
Červenec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Zájezd ve spolupráci s partnerskou CK.

Program zájezdu

1. den

Odjezd ve večerních hodinách.

2. den

Ranní Eurotunnel do Anglie. Zastávka v Canterbury – městečko s křivolakými uličkami a hrázděnými domky, katedrála se sídlem arcibiskupa anglikánské církve. Přejezd do střední Anglie, ubytování, nocleh.

3. den

Snídaně. Návštěva Chesteru, jednoho z nejkrásnějších anglických měst. Procházka centrem s tudorovskými a viktoriánskými budovami včetně unikátních vyvýšených arkád nazývaných „Rows“. Zastávka v opevněném městečku Conwy, jehož dominantou je mohutný středověký hrad. Závěr dne přímořské letovisko Llandudno s viktoriánskou atmosférou 19. století, které se nachází na poloostrově obklopeném rozlehlými plážemi, pod pohořím Great Orme. Nocleh.

4. den

Snídaně. Návštěva Národního parku Snowdonia s hustě zalesněnými údolími, horskými jezery a vřesovišti. Scenérii této oblasti dominuje Snowdon (1085 m), nejvyšší hora Walesu. Možnost prohlídky střediska těžby břidlice u Llanberis, procházka v přírodě. Městečko Caernarfon, jemuž vévodí jeden z nejslavnějších waleských hradů, sídlo princů z Walesu. Nocleh.

5. den

Snídaně. Průjezd podél západního pobřeží Walesu, oblastí Národního parku Pembrokeshire s malými skalnatými zátokami střídajícími rozlehlé písečné pláže. Návštěva katedrály v městečku St. Davids, zasvěcené patronu Walesu. Zastávka ve středověkém Tenby na vrcholu útesu. Město charakterizují úzké uličky a georgiánské domy shlížející na přístav. Možnost koupání v moři. Nocleh.

6. den

Snídaně. Návštěva hlavního města Walesu – Cardiffu. Poslední zastávkou ve Walesu bude majestátní torzo romantického opatství Tintern Abbey v údolí Wye Valley. Zastávka v lázeňském městě Bath ( UNESCO ), které je vyjímečné honosnou georgiánskou architekturou, ale i zachovalými lázněmi z dob Římanů. Ubytování, nocleh.

7. den

Dopolední odjezd do ČR. Předpokládaný návrat do ČR do půlnoci.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Okruh Walesem **
v cenách od 12 290 Kč