Kouzelný Jadran, perly Slovinska a Benátky **

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko
Strava: Polopenze
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7 nocí v hotelu (2-lůžkové pokoje s příslušenstvím), 7 polopenzí, výlety uvedené v programu s výjimkou výletu lodí, dopravu klimatizovaným autobusem, pobytovou taxu, průvodce
Cena nezahrnuje: Komplexní pojištění 300 Kč
Vstupy: 60 EUR
zobrazit 1 termín
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Program jednotlivých dní může být průvodcem s ohledem na počasí pozměněn.

Dospělá osoba na přistýlce a pokoj na sloučení nejsou možné.
Odjezd bez příplatku z Písku, Vodňan a Českých Budějovic.

Program zájezdu

1. den

Odjezd ve večerních hodinách.

2. den

Ráno zastávka u Bledského jezera na úpatí Julských Alp s teplou vodou a ostrůvkem, na kterém je poutní kostel Panny Marie. Prohlídka Lublaně, jejíž dominantu tvoří Lublaňský hrad, Katedrála sv. Mikuláše, Trojmostí a Dračí most. Odjezd do Slovinského krasu, prohlídka Škocjanské jeskyně. Přejezd na ubytování na pobřeží Jadranu (7 nocí). Večeře a nocleh.

3. den

Snídaně. Odpočinek na pláži. Večeře a nocleh.

4. den

Snídaně. Celodenní výlet po Istrii. Prohlídka Puly, jednoho z nejstarších měst na jadranském pobřeží, známého svým amfiteátrem. Návrat přes přírodní rezervaci Limski fjord, kde se pěstují ústřice a slávky jedlé. Návrat na ubytování. Večeře a nocleh.

5. den

Snídaně. Odpočinek na pláži. Možnost fakultativního výletu na Brijunské ostrovy. Návrat na ubytování. Večeře a nocleh.

6. den

Snídaně. Odpočinek na pláži. Večeře a nocleh.

7. den

Snídaně. Celodenní výlet do historické Poreče s tradičními istrijskými kamennými domy a bludištěm ulic. Prohlídka Eufráziovy baziliky, jejíž součástí je biskupský palác, baptisterium a kampanila. Projdeme se dva tisíce let starou Dekumanskou ulicí, navštívíme přístav a místní trhy. Pokračujeme do města Motovum, které je obklopené hradbami a v jehož blízkých lesích rostou lanýže. Prohlídka Pazinu s Pazinskou propastí. Návrat na ubytování. Večeře a nocleh.

8. den

Snídaně. Individuální program. Možnost fakultativního celodenního lodního výletu s rybím piknikem do Limského fjordu, se zastávkou v Rovinji a Vrsaru. Návrat na ubytování. Večeře a nocleh.

9. den

Snídaně. Odjezd autobusem do Itálie do Punta Sabioni, odtud lodí okolo ostrovů Murano, Burano, Torcello a Lido do Benátek. Prohlídka nejzajímavějších míst – náměstí sv. Marka, bazilika sv. Marka, Dóžecí palác, kostel sv. Jana a Pavla, kanál Grande. Návrat lodí zpět do Punta Sabioni a autobusem odjezd do ČR.

10. den

Návrat časně ráno.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Kouzelný Jadran, perly Slovinska a Benátky **
v cenách od 9 590 Kč