Toskánsko ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie
Strava: Polopenze
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 2 noci s polopenzí v hotelu 3* (2lůžkové pokoje s příslušenstvím), dopravu luxusním autobusem, průvodce
Cena nezahrnuje: Komplexní pojištění 150 Kč, galerie Uffizi 480 Kč (nutná rezervace při přihlášení zájezdu)
Vstupy: 60 EUR
zobrazit 1 termín
Květen 2017
zobrazit 1 termín
Září 2017
zobrazit 1 termín
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Program zájezdu

1. den

Odjezd večer. Noční přejezd.

2. den

Prohlídka města Lucca s proslulým dómem, historické centrum obehnané hradbami, pěší zóna s řadou historických budov a spletí úzkých středověkých uliček, Piazza dell Anfiteatro, kostel Chiesa di San Michele in Foro. Návštěva Pisy, významného města minulosti, jedinečné památky Piazza del Duomo s gotickým dómem a šikmou zvonicí, Battisterio, Piazza dei Cavalieri. Ubytování. Večeře. Nocleh.

3. den

Snídaně. Prohlídka Sieny s řadou jedinečných památek tohoto významného toskánského města. Náměstí Piazza del Campo a Palazzo Publico s věží Torre del Mangia a muzeem Civico. Sienský dóm patřící k největším katedrálám v Itálii a svou architekturou, plastikami a malbami se řadí mezi opravdové klenoty. V obrazárně Pinacoteca Nazionale naleznete skvělou sienskou malířskou školu 12. až 16. století. Zastávka v středověkém městečku Monteriggioni, klenotem mezi městy na kopci, které je obehnáno středověkými hradbami. Přejezd do San Gimignana, které se řadí mezi nejatraktivnější místa v Toskánsku, jeho hradby a historické věže dokreslují malebný obraz středověkého města. Návrat na ubytování. Večeře. Nocleh.

4. den

Snídaně. Celodenní prohlídka největších zajímavostí hlavního města Toskánska Florencie – náměstí Piazza della Signoria s palácem Palazzo Vecchio, katedrála Duomo Santa Maria del Fiore, zvonice, baptisterium, Ponte Vecchio, náměstí Piazza di San Lorenzo s kaplí Medicejských, Palazzo Pitti. Návštěvy muzeí. Odjezd večer.

5. den

Návrat dopoledne.

 

→ Přejít na 3 termíny dovolené Toskánsko ***
v cenách od 5 990 Kč do 6 390 Kč