Slunečné pobřeží - Hotel RIU HELIOS**** (odlet z Brna - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Slunečné Pobřeží
Ubytování: Hotel RIU HELIOS
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 5 termínů
Srpen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: U pláže ležící čtyřhvězdičkový moderní hotel Riu Helios se nachází pouhých 300 m od centra turisty velmi oblíbeného letoviska Slunečné pobřeží a přibližně 25 km od letiště Burgas. Vybavení: Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby barem, hlavní restaurace s terasou, dvě stylizované a la carte restaurace (asijská a bulharská kuchyně), bar u bazénu, dva venkovní bazény s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénů, dětské hřiště, „Riu Land“ mini club pro děti, fitness centrum, tenisové a volejbalové hřiště, animační programy pro děti i dospělé, a drobné obchůdky. Dále pak za poplatek služby wellness centra, kosmetický a kadeřnický salon, internetový koutek. WiFi v lobby zdarma.
Pokoje: Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s balkonem jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, telefonem, kabelovou TV, mini ledničkou, vysoušečem vlasů. Trezor a WiFi připojení za poplatek.
Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, moučníky a zmrzlinu (15:00-17:00) a konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů v hotelových barech a restauracích (do 24:00).
Pláž: Hotel leží v blízkosti krásné dlouhé písčité pláže s širokou nabídkou vodních sportů a lehátky a slunečníky za poplatek.

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Brna - TRASA 01
Šumperk - Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Přerov (Prostějov) - letiště Brno

Transfer na letiště do Brna - TRASA 02
Vsetín - Zlín - Otrokovice - Uherské Hradiště - letiště Brno

Transfer na letiště do Brna - TRASA 03
Svitavy - Boskovice - Blansko - letiště Brno

 

→ Přejít na 12 termínů dovolené Slunečné pobřeží - Hotel RIU HELIOS**** (odlet z Brna - 8 denní)
v cenách od 18 559 Kč do 22 255 Kč